Mica Țiganiadă, închisă de Poliția Locală

Astăzi, 31.08.2018, in jurul orelor 16.45 politiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locala Constanta au sancționat contravențional o femeie în vârsta de 53 de ani din municipiul Constanța și care era responsabila de organizarea unei petreceri cu lăutari care foloseau instrumente de sonorizare cu un volum fonic ridicat.
La eveniment participau mai multe persoane care tulburau liniștea locatarilor din zona și îngreunau traficul rutier de pe strada Dacia din centrul orașului Constanta.
In aceasta situație i s-a aplicat persoanei in cauza o amendă contravențională de 500 lei, iar domeniul public a fost eliberat și zona igienizată de către participanții la eveniment.
Facem mențiunea că, principalul obiectiv de control al activităților derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice vizează respectarea normelor privind buna vecinătate prin desfășurarea petrecerilor în limitele admise de lege ( muzica să fie la un nivel admis și de intensitate decentă), dar și siguranța rutieră a participanților la trafic sau la eveniment.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular