Serviciul de Ambulanță Constanța este în doliu. ”A fost colega noastră timp de 18 ani”

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță din Constanța anunță trecerea în neființă a colegei lor, Rodica Florea, unul dintre oamenii care și-a dedicat aproape întreaga viață pentru a ajuta la salvarea de vieți dar și la a-i instrui pe cei mai noi membri ai serviciului respectiv.

”Cu părere de rău și regrete eterne, S.A.J. Constanța anunță pe cei ce au cunoscut-o, trecerea în neființă a doamnei Rodica Florea, născută la data de 20.11.1955. Colega noastră si-a inceput activitatea de asistent medical la data de 20.11.1979, la Stația de Salvare.
La data de 01.06.1995, se înființează Serviciul Județean de Ambulanță Constanța ca unitate de sine stătătoare, iar la data de 01.07.1996 Rodica Florea devine asistenta șef a S.A.J. Constanța, funcție în care a activat până la data de 16.07.2014 cand a iesit la pensie. Din anul 1997 și până s-a pensionat, a activat ca instructor formator în centrul de training al S.A.J. Constanta, unde a instruit de-a lungul timpului colegi din întreaga țară. Colectivul S.A.J. Constanta este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe!”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular