Claudiu Palaz are câteva probleme cu proiectele lui Făgădău: ”NU VOM VOTA AȘA CEVA!”

Campania electorală se apropie cu pași repezi, iar amiciția fragilă pe care Partidul Mișcarea Populară o are cu reprezentanții PSD, în Consiliul Local, se pare că se clatină serios. Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, a susținut astăzi într-o conferință de presă că există mai multe proiecte inițiate de social democrați ce nu vor primi girul organizației sale în cadrul următoarei ședințe a CLM Constanța.

Primul proiect respins din start de reprezentanții PMP a fost cel legat de taxele și impozitele pe care partidul primarului în funcție le-ar vrea mărite, situație cu care popularii lui Palaz sunt complet în dezacord.

”Nu vom susține creșterea taxelor locale! În consiliu nu vom susține acest lucru! Actualizarea cu rata inflației, cu toate că din punctul nostru de vedere este un efect al actualei guvernări, va trebui să ținem cont de ea, dar nu înțeleg de ce nu s-a ținut cont de propunerea noastră, anume să se intre cu două proiecte de hotărâre: de actualizare cu rata inflației a taxelor și de creștere a acestora. Va trebui să avem o discuție legată de acest lucru. Nu avem de ce să creștem taxele și impozitele, mai ales că după cum ați văzut, peste tot suntem asigurați că primăriile vor avea cele mai mari bugete din istoria României! Atâta timp cât avem aceste lucruri stabilite de către Guvern, că sunt bani doldora la primării, de ce să fie nevoie să creștem pentru constănțeni?”, a tunat Claudiu Palaz.

De asemenea, Palaz s-a văzut nevoit să lase orgoliul deoparte și să ceară, public, Primăriei Constanța să suplimenteze bugetul RAEDPP, pentru reabilitarea clădirilor din zona Peninsulară, deși la conducerea acestei instituției se află un vechi dușman al său.

”Trebuie să lăsăm problemele personale și să alocăm banii necesari pentru reabilitarea clădirilor pe care municipalitatea le deține în Peninsulă”, a declarat Claudiu Palaz. 

În continuare, Claudiu Palaz a mai dezvăluit că în Consiliul Local, reprezentanții partidului vor aduce amendamente unui proiect prin care se retrage un teren din administrarea Arhiepiscopiei, cerând ca întregul teren să fie preluat de municipalitate, nu doar o parte, pentru a fi folosit la construcția de blocuri ANL. De asemenea, consilierii PMP se vor opune unei hotărâri care ar vinde un bun ce nu aparține de fapt Primăriei în timp ce la ultimul proiect, legat de închirierea cuvetei lacului Siutghiol, vor exista mai multe amendamente aduse, fiind preferabilă o amânare a proiectului, pentru a aprofunda situația.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular