Lizeta Haralambie a fost azi să-l viziteze pe Radu Mazăre la Rahova

Avocata Lizeta Haralambie, o apropiată a clanului Mazăre din Constanța, s-a prezentat în această dimineața la penitenciarul Rahova din București, pentru a sta de vorbă cu Radu Mazăre. Aceasta a ieșit ulterior în fața ziariștilor pentru a anunța, că în foarte scurt timp, urmează să transmită presei un comunicat din partea deținutului Radu Mazăre:

„Este OK, nu a reacționat în niciun fel, se aștepta. Starea lui e foarte bună. Este sănătos. Rămâne în carantină 21 de zile. Nu am stat să discutăm de regrete. Am fost să discutăm juridic ce urmează. Astăzi o să îl ducă la instanță și cam atât. S-a odihnit, a dormit, citește. Citește ce cărți prinde. Citește foarte mult, istorie, geografie, politic… S-a apucat de citit. Nu s-a plâns de absolut nimic. A fost aseară singur în cameră. Astăzi i-au mai intrat doi colegi și este OK”, a declarat Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre.

Lizeta Haralambie este o apropiată a familiei Mazăre, și-n general a grupului de interese care a pus stăpânire pe Constanța în ultimii 20 ani. În aprilie 2014, Haralambie a făcut obiectul unor cercetări, atunci când cabinetul ei de avocatură și domiciliul din Constanța i-au fost perchezionate de poliție.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular