Țuțuianu a găsit leacul pentru cancer. Bananele “coapte” din meniul Spitalului Județean

Ați auzit de Marius Horia Țuțuianu? De prin 2016 el este președintele Consiliului Județean Constanța, tipul acela înalt, trezit noapte din somn și scos la raport de ministrul sănătății, Sorina Pintea, din pricina neregulilor descoperite, în aprilie, la Spitalul Județean Constanța.

Ei bine, trezit nu înseamnă și deșteptat. Astfel, în urmă cu două zile, un nou scandal a izbucnit la spitalul din Constanța, în momentul în care, mai multe mămici internate alături de copiii lor, la secția de pediatrie a unității, au fost șocate de mâncarea servită micuților (mic dejun și cină).

Publicația noastră și-a făcut datoria să avertizeze, în repetate rânduri, cu privire la problemele existente în Spitalul Județean, dar, în ciuda demersurilor noastre jurnalistice, cei doi capi ai CJ Constanța, Țuțuianu și Learciu, dovedesc o imunitate soră cu nesimțirea.

Încercând să cosmetizeze incapacitatea vădită a Consiliului Județean, ziarul local Replica s-a grăbit să obțină, chiar ieri, un punct de vedere din patea patronului societății Arimex Comexim 2000 SRL, furnizorul de alimente preparate și nepreparate al spitalului. Desigur, așa cum era de așteptat, Petre Preda, proprietarul firmei în cauză n-a avut nimic să-și reproșeze, iar dacă sunteți curioși să-i citiți explicațiile vă stă oricând la dispoziție articolul din oficiosul Consiliului Județean (click aici).

Partea cea mai interesantă a fost însă explicația legată de bananele “foarte coapte” (să nu spunem de-a dreptul stricate – n.a.) servite pacienților. Aici, patronul Arimex, alături de redactorii ziarului Replica, s-au întrecut pe ei înșiși, afirmând cu un tupeu nemărginit că “bananele coapte” ar conține cytokina, o substanță folosită chipurile în “luptă împotriva celulelor canceroase, conform cercetătorilor japonezi.”

Cu alte cuvinte, nu doar că nu este o problemă să servești copiilor la masă banane alterate, ci din contră, se susține că acestea reprezintă un tratament miraculos, administrat gratuit pacienților de către firma care livrează mâncare Spitalului Județean Constanța. Vă dați seama unde s-a ajuns?

banane

Acestea fiind spuse, pe lângă controlul făcut ieri de reprezentanții Consiliului Județean la blocul alimentar al unității spitalicești, sugerăm că nici psihiatria n-ar trebui ocolită, nu de alta, dar este posibil să se descopere vreo noutate și-n acest domeniu.

Articolul la care facem referire, prin care s-au susținut aberațiile amintite, a fost publicat chiar ieri, pe la orele prânzului, de ziarul Replica. Ulterior, probabil la sugestia unor oameni mai cu scaun la cap, întregul cuprins al materialului de presă a fost modificat, fiind ștearsă și explicația legată de tratarea cancerului cu banane coapte.

Și totuși, timp de câteva ore, această gogomănie a fost accesibilă în spațiul virtual, plutind pe site-ul publicației Replica, dar și pe rețeaua de socializare Facebook.

Ne-am aflat și noi printre cititorii uimiți, cărora articolul cu pricina le-a înseninat ziua, și cum motorul de căutare nu uită și nu iartă, avem acum posibilitatea să vă înveselim și pe dumneavoastră, în cazul în care ați ratat ieri propaganda de cabaret a Consiliului Județean Constanța. 

Replica Online 05.06.2019
Replica Online din 05.06.2019

—————————————————-

ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, a fost înființată pe data de 24.03.1994 , și are sediul declarat în București, Sector 4, pe Strada Călțunași nr.2, Bl. 174 Sc. 3 Et. 1 Ap. 42, Cod Poștal 042056, cu trei sedii secundare în Bucrești și unul în Constanța, fiind administrată de persoana fizică Vergil Drăghici, și deținută de Petre Preda, care este și director general. În anul fiscal 2018, societatea a raportat o cifră de afaceri de 12.174.691 lei, profit 1.543.506 lei, având în medie 128 de angajați.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular