Claudiu Palaz către Ana Birchall: ”Cucoană, dacă mai ai pic de decență, dă-ți demisia!”

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, cere demisia de urgență a ministrului Justiției, Ana Birchall, pentru atitudinea sfidătoare la adresa românilor.

În plin scandal pe tema corupției care a dus la pierderi de vieți omenești, în plin scandal pe tema ineficienței unor instituții ale statului român în favoarea infractorilor și implicit a monstrului din Caracal (fief PSD), ministrul Justiției vine cu propunere legislativă pentru a le ușura traiul în pușcărie unor astfel de monștri, ca cel din Caracal.

”Este inadmisibilă atitudinea sfidătoare a acestui ministru, care ocupă această funcție doar prin prisma relațiilor de partid, neavând habar de nimic legat de poziția și funcția pe care o deține.

Cui vrea să îi asigure un trai liniștit în pușcărie? Față de cine are obligații Ana Birchall?

Câtă umilință și sfidare mai trebuie să îndure românii de la acest gen de miniștri plin de tupeu?

Oare are curaj Ana Birchall să meargă în Caracal în fața mulțimii strânse acolo și să le spună că ea susține o lege prin care monstrul din Caracal să aibă un trai mai bun în pușcărie?

Sau a profitat doamna ministru al Justiției de scandalul legat de asasinatul fetelor și trece legea ”pe burtă”, fără să sesizeze românii?

Cucoană, dacă mai ai pic de decență, dă-ți demisia!

Nu ne mai sfida! Ajunge!

Doamnă prim-ministru Viorica Dăncilă, ori nu realizați gravitatea demersurilor ministrului Justiției, Ana Birchall, ori sunteți în asentimentul dumneaei de a asigura un trai decent unor astfel de oameni ca monstrul din Caracal, acuzat de crime?

În ultimul ceas aveți decența și curățați guvernul de AROGANȚI față de poporul român!

Eu, la fel ca mulți români, vreau bani pentru sănătate, educație, cultură!

Nu vreau să îi asigurăm un loc cald și condiții de aristocrat monstrului din Caracal! Dumneavoastră vreți asta, doamnă prim-ministru?

Dacă nu, nu îi susțineți initiativa Anei Birchall! Faceți chiar mai mult decât atât: Dați-o afară din Guvern!

Arătați că nu susțineți miniștri cu atitudine sfidătoare la adresa românilor”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular