PSD Constanța acuză liberalii că „sabotează sportul constănțean”

PNL sabotează sportul constănțean 

Astăzi, liberalii au votat împotriva tuturor sporturilor din Constanța. Au venit cu zero proiecte în ceea ce privește susținerea sportului constănțean, atât în ceea ce privește sportul de masă, cât și pe cel de performanță”, a declarat președintele organizației PSD municipiul Constanța, Decebal Făgădău.

În ședința de Consiliu Local de astăzi au fost supuse la vot proiectele de hotărâre privind alocarea unor sume pentru finanțarea activității sportive a 14 cluburi constănțene, proiecte care au trecut cu voturile PSD și PMP.

Partidul Social Democrat înțelege că, în disperare de cauză, liberalii au intrat în campanie mai devreme, însă demagogia și votul împotriva cetățeanului nu aduc puncte electorale.

La Constanța se investește într-o Sală Polivalentă, ne propunem să avem o pepinieră de campioni, vin din spate o mulțime de tineri care au nevoie de modele. Sportul constănțean are nevoie de susținerea noastră.   

Decebal Făgădău: “Îi îndemn pe cei din lumea sportului să valorifice așa cum trebuie acest vot împotrivă al liberalilor. PNL s-a opus oricărui proiect care vizează infrastructura sportivă. Le reamintesc că atunci când am vrut să aducem stadionul acasă și doi consilieri liberali au votat pentru transferul stadionului de la minister la oraș, au fost dați afară din partid. Liberalii s-au opus oricărui proiect, fie că vizează Badea Cârțan, fie că vizează Triunghiul sau orice infrastructură sportivă.

Astăzi, datorită alianței PSD-PMP, sportul constănțean nu numai că există, ci poate să facă performanță, deși consilierii liberali s-au opus în integralitate, în mod inexplicabil, finanțării acestuia.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular