Primarul din Ciobanu i-a întins Vioricăi Dăncilă cel mai lung covor roșu din județ

Viorica Dăncilă se află azi în județul Constanța. Vizita face parte din “mega-turneul” de campanie al fostului premier, care-și dorește să ajungă președinte.

Însoțită cam de toți grangurii PSD ai județului, flancată permanent de Mihai Fifor, Dăncilcă a ajuns în această dimineață în localitatea Ciobanu. Aici a fost așteptată de primar cu un mare covor roșu, lung de sute de metri, după cum se poate observa și-n imaginea alaturată.

Această comună este păstorită de PSD-istul Tudorel Gurgu, care-n urmă cu doar două zile a aflat cu bucurie că urmează să primească de la guvernul Dăncilă, nu maipuțin de jumătate de milion de lei (aproximativ 105.000 Euro) – pentru că așa s-a stabilit la mica rectificare de la începutul săptămânii.

Covor-Rosu-Dancila-PSD-Constanta-17.10.2019
Covorul  roșu pentru Viorica Dăncilă la Ciobanu, Constanța -17.10.2019 /  foto: Ordinea.Ro

La eveniment au participat aproximativ 300 de persoane din comună și alte localități limitrofe. Alături de Viorica Dăncilă s-au mai aflat: șeful PSD Constanța – Stroe Felix, senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, președintele CJ Constanța – Marius-Horia Țuțuianu, senatorul Nicolae Moga (fost ministru de interne), Florin Chelaru primarul orașului Năvodari, și primărița din Cumpăna – nelipsita Mariana Gâju.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular