Bancul zilei: Robert ”Țeapă” Boroianu se visează ministrul Agriculturii

Vă spune ceva numele Robert Boroianu zis și ”Țeapă”? Probabil că nu. Vă readucem noi aminte. În urmă cu câțiva ani umbla pe la televiziuni și le spunea tuturor că el va fi primarul Constanței. O campanie care s-a încheiat cu o țeapă dublă. Boroianu nu a mai fost nici măcar propus pentru candidatura respectivă, că nu-s tâmpiți liberalii iar televiziunile nu și-au mai văzut banii promiși.

Boroianu a fost în acea perioadă protagonistul unor secvențe demne de tot râsul. Analfabet și mincinos, politicianul venea luni la o televiziune, arunca minciuni pe piață, pentru ca vineri să fie obligat de ce presa l-a prins cu minciuna și ce-a vrut să spună de fapt.

Chinuit și profitând de relațiile pe care le-a mai avut în organizația din Constanța a liberalilor, aia veche, condusă de Dragomir, nu asta de acum în care primează competența nu banul, Boroianu a reușit să ajungă în parlament, cu ultimul tren. Nu înainte însă să se facă din nou de râs într-o campanie în care a promis tuturor constănțenilor că el va reduce prețul apei la zero, imediat cum ajunge deputat.

Nu l-a redus, evident. A dispărut în ceață și n-am mai auzit de el. Până astăzi, când a scos din nou capul. Nu ne mai mințise de mult și-l mânca gura. Ce credeți că a spus astăzi, ”contactat” de unii ziariști din Constanța?

Că e pe lista scurtă pentru ministerul Agriculturii, dar că el nu vrea, că-i lasă pe alții mai pricepuți să fie miniștri. Bă, ești nebun? Cât altruism, nene Boroianule, ne-au dat lacrimile!

De râs, nu te speria. Lăcrimăm de râs. Întâi de toate, am verificat, colegii de la București s-au luptat puțin să-și aducă aminte cine e Robert Boroianu. Îl confundă cu un alt domn, cu același nume de familie, mult mai cunoscut pe la București.

Apoi, ce să cauți bre matale, nenea Boroianule la agricultură? Păi bătrânul Daea, de care a râs toată România luni la rând, ți-ar da clasă în orice moment în problemele din acea zonă. Matale n-ai reușit să ții pe picioare o fabrică de cârnați, cum să coordonezi toată agricultura din România?

Matale ești ăla care a furat marca unui celebru club de striptease american, pentru a face bani cu ea aici la Constanța, de-au fost nevoiți oamenii ăia să se judece ani de zile ca să te oprească, îți dai seama cum ar suna titlurile presei a doua zi după ce te-ai prezenta la minister? Doamne Ferește!

Stai cuminte nene Boroianule, pe scaunul ăla de deputat pe care și-așa l-ai prins greu. Bucură-te de primul și singurul mandat de parlamentar pe care îl vei avea și gândește-te bine ce faci după. Am auzit că oamenii de afaceri deja își spun între ei: ”aveți grijă, se întoarce țeparul în afacerile din Constanța, nu-i dați bani că nu-i mai vedeți”.

Similar Articles

Comments

  1. “organizația din Constanța a liberalilor, aia veche, condusă de Dragomir, nu asta de acum în care primează competența nu banul”

    Din punctul asta nu mai am ce sa citesc la voi pe site. Neutralitatea presei a murit la Constanta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular