Cum l-a desființat Viorica Dăncilă pe Klaus Iohannis în câteva fraze

Candidatul PSD la președinția României, Viorica Dăncilă, s-a aflat ieri în turneu electoral în județul Constanța. Programul vizitelor a început încă de dimineață, de la ora 10, când președintele PSD s-a întâlnit cu alegătorii în comuna Ciobanu. Câteva ore mai târziu, a fost rândul orașului Murfatlar să găzduiască o nouă sesiune de întâlniri, pentru ca ziua să se încheie seara, la Casa de Cultură din Constanța.

Aici, în fața unei săli arhipline, Viorica Dăncilă, alături de liderii PSD de la nivel național și de la nivel local, au susținut o serie de discursuri, în susținerea candidatului la funcția de președinte. Am văzut, cu ocazia asta, o Viorica Dăncilă dezinvoltă și pregătită să-și înfrunte contracandidații, într-o luptă electorală în care nu mulți îi dădeau șanse.

La finalul întâlnirii, am întrebat-o pe Viorica Dăncilă care au fost greșelile pe care le-a făcut actualul președinte în funcție, în mandatul său de cinci ani. Președintele PSD l-a desființat pur și simplu pe Iohannis, în doar câteva fraze. Iată răspunsul:

  • Comandat de Partidul Social Democrat – PSD
  • Executat de Dorian Punctro Press SRL– portal: www.constanta.ro
  • CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular