Jandarmii vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia manifestărilor publice organizate în județul Constanța.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală,  jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura evenimentele programate în perioada următoare.

Pe timpul misiunilor oamenii legii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.

Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui număr mare de persoane la aceste evenimente, jandarmii constănțeni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • să fie atenți la bunurile şi obiectele personale;
  • să supravegheze minorii pentru a nu îi pierde în mulţime;
  • să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.

În aceste misiuni  jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța,          I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale.

Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:  ceremoniile militare organizate cu ocazia sărbătoririi ,,Zilei Armatei Române” laConstanța și Cernavodă, vineri 25 octombrie;  meciurile de fotbal  C.S. Medgidia –         C.S. Afumați  și F.C. Farul Constanța– C.S. Mioveni,  partida de volei feminin C.S.Medgidia – C.S.M. Alba Blaj, sâmbătă 26 octombrie; Crosul Mării Negre, duminică 27 octombrie.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular