Un constănțean a pus pe jar autoritățile din India. Prins după o urmărire ca în filme

Autoritățile din India erau atente la bancomatele din țară, după ce în urmă cu o săptămână un individ necunoscut golise 70 de conturi bancare. Legat de aceste infracțiuni, Poliția indiană a arestat, ieri, un constănțean de 28 de ani, pe numele lui Silviu Florin Spiridon. Tânărul era cercetat pentru fapte similare și în Turcia.

A fost nevoie de o urmărire ca în filme pentru ca Poliția să reușească să-l aresteze pe suspect.

Oficialii indieni spun că românul închiriase o casă luxoasă, unde au găsit mai multe echipamente folosite pentru a frauda conturile bancare.

Iată știrea publicată de presa internațională.

”La o săptămână după ce masiva fraudă a bancomatelor a lovit orașul și a lăsat peste 70 de clienți ai băncii fără banii lor, un cetățean român în vârstă de 28 de ani a fost arestat astăzi în zona Greater Kailash din New Delhi în legătură cu cazul. Silviu Florin Spiridon, care a fost arestat în această după-amiază după ce echipa de polițiști din oraș l-a urmărit într-o mașină, este bănuit că este capul acestei fraude.

Am aflat că a venit în India de trei ori în acest an după ce am verificat informațiile din Cartea de Înregistrare Regională a Străinilor (FRRO). A intrat aici cu viză de turist pentru ultima dată pe 14 octombrie, a adăugat el. Poliția suspectează că acuzatul, care este rezident în Constanța în România, a fost ajutat de complici locali pentru comiterea infracțiunii.


Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular