Iuliana Voicu, viitorul subprefect al Constanței. Legături nefericite cu Sorin Strutinsky

Surse din peisajul politic al municipiului Constanța ne-au dezvăluit, în exclusivitate, cine va fi persoana care îl va înlocui, în funcția de subprefect, pe Ionuț Done. Funcția a fost oferită partidului ALDE, organizația din Constanța nominalizând-o pe Iuliana Voicu, actual șef serviciu juridic în Primăria Constanța.

Nu faptul că ocupă acea funcție în administrația lui Făgădău a recomandat-o pe Iuliana Voicu pentru a fi numită în zilele următoare drept subprefect, ci mai degrabă faptul că este partenera de viață a celebrului Claudiu Ceti, unul dintre liderii filialei ALDE Constanța.

iuliana voicu

Despre Claudiu Ceti, am scris deja de mulți ani. Trecutul său nu mai e de multă vreme o necunoscută, acesta fiind un copil de suflet al mult mai cunoscutului Sorin Strutinsky, pentru care obișnuia să servească drept interpus în afaceri imobiliare, în perioada în care tripleta de aur Mazăre-Nicușor-Struțu, opera în plină viteză.  Puteți citi mai multe dând click AICI.

Strutinsky si Ceti din Cuget Liber

Această numire pune cumva în umbră discursul cu care ne-a obișnuit în ultima vreme PNL și ne face să ne întrebăm, când o să ocupăm funcțiile publice ale județului Constanța cu oameni la care niște afaceriști pătați precum Strutinsky să nu poată ajunge niciodată?

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular