Tudorel Chesoi continuă lupta pe care o duce de cinci ani cu RADET, pentru o gigacalorie mai ieftină

De cinci ani se bate Tudorel Chesoi pentru a convinge administrația locală că prețul gigacaloriei trebuie redus la jumătate. Că prețul actual al gigacaloriei este nejustificat de mare și că există soluții pentru a-l înjumătăți, fără subvenții plătite din banii constănțenilor, care pot fi folosite mai eficient.

Tudorel Chesoi a prezentat soluții, a vorbit despre puncte termice înlocuite cu centrale și despre centrale care să încălzească blocuri, așa cum există deja în oraș.

Nu doar că reprezentanții administrației locale NU l-au ascultat, continuând să-și protejeze mașina de jaf care este RADET, dar Tudorel Chesoi s-a trezit furat la alegerile din 2016, moment în care avea să afle că la secția de vot unde a votat el și familia sa, nici măcar acele voturi nu au existat.

Astăzi, revenit în cursa politică, alături de noul partid Alianța Național Țărănistă, Tudorel Chesoi continuă lupta pentru desființarea RADET. Mai are doar nevoie de sprijinul oamenilor care înțeleg necesitatea unei schimbări radicale în sistemul de termoficare constănțean.

Astăzi, la Tulcea, locuitorii orașului au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva prețului mare al gigacaloriei, moment în care Tudorel Chesoi a izbucnit, legat de problema care îi apasă și pe constănțeni.

”Prețul mare al gigacaloriei este o problema și pentru CONSTĂNȚENI !
Deși punctele termice pot furniza o gigacalorie ieftină prin montarea unor centrale termice pe gaz conform proiectului inițiat de mine încă din anul 2016, primarul Fagadau refuza sa voteze aceasta inițiativa. Prețul gigacaloriei ar fi atât de mic încât ar aduce economii substanțiale cetățenilor orașului nostru.
Refuzul d- lui Fagadau este nejustificat și împotriva CONSTANTENILOR !!!???”, a scris Tudorel Chesoi pe Facebook. 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular