Rușinos! Pensionarul de lux Vergil Chițac și avocatul Felicia Ovanesian cer bani de la constănțeni

Weekendul abia încheiat a fost marcat de imaginile cu excavatoarele care se plimbau printre ruinele cetății Tomis. Desigur, după multe telefoane și discuții, am aflat că acele vestigii vor fi conservate în subsolul clădirii ce se va ridica lângă lupoaică. Un model care s-a mai practicat și atunci când s-a ridicat hotelul Ibis.

O soluție imorală și prost aleasă, dar în același timp o realitate diferită de ceea ce au promovat asociațiile candidaților la Primărie în ultimele două zile.

Nu asta ne-a frapat, însă. E campanie electorală și e cumva normal ca fiecare candidat să-și atragă voturi profitând de o atare situație.

Ce ne-a frapat e faptul că amiralul Vergil Chițac, asistat de doamna avocat Felicia Ovanesian, solicită bani de la constănțeni pentru a demara o acțiune în instanță împotriva lucrărilor din zona Lupoaicei.

Vergil Chițac a depus, recent, la Agenția pentru Protecția Mediului documentele aferente unei construcții pe care familia sa dorește să o ridice. Vorbim de o pensiune cu trei etaje, pentru care familia Chițac spune că va investi, la Eforie Nord, aproximativ 400.000 de euro.

Conform declarației de avere, amiralul Vergil Chițac are o pensie de 9400 de lei, lunar dar și un salariu de senator de 8200 de lei, lunar. Conform aceleiași declarații, senatorul pensionar mai are și vreo 50.000 de euro economisiți în conturi.

Nu știm ce avere deține Felicia Ovanseian, dar știm că pentru a locui confortabil și-a achiziționat DOUĂ vile cu etaj, una lângă cealaltă, în cartierul de lux Faleză Nord. Și mai știm că e unul dintre cei mai căutați avocați din Constanța, onorariile sale nefiind deloc unele mici.

În atare condiții, am întrebat-o pe doamna avocat cum e posibil să ceară bani de la constănțeni, pentru un proces care nu o costă mai mult de niște sute de lei? Ne-a răspuns că preferă să ne ignore, așa cum a mai făcut, că ”suntem obișnuiți cu asta”.

chitac

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular