În cartierul Compozitorilor se construiește un bloc STRÂMB

Locuitorii de pe strada Nicolae Kirculescu, din cartierul Compozitorilor, ne-au semnalat o situație cel puțin bizară, deși nu neapărat de neașteptat, într-un oraș ca al nostru în care fiecare dintre dezvoltatorii imobiliari construiește când vrea, cum vrea, unde vrea și mai ales CUM vrea.

Cum spuneam, vecinii de pe strada Nicolae Kirculescu ne-au sesizat faptul că o echipă de muncitori care-și ocupă timpul mai degrabă cu băutura și cu aruncatul sticlelor de bere spre oamenii care trec pe stradă, au ca misiune ridicarea unui bloc pe care însă, probabil din cauza băuturii, l-au ridicat, cam strâmb și cam defect, din multe puncte de vedere.

Ne-am deplasat la fața locului și, fără a fi specialiști în ale construcției, am văzut cu ochiul liber o construcție care este într-adevăr construită șui, din toate punctele de vedere. Cel mai probabil, însă, defectele vor fi acoperite din finisaje, iar cumpărătorii de bună credință nu vor avea idee ce panaramă de locuință și-au ales, în primii ani. Asta dacă au noroc să nu cadă peste ei clădirea.

Construcția aparține unui domn Simion Ivanov. Și tot a lui este și firma care se ocupă de ridicarea blocului, așa că nu i se poate găsi nici o scuză pentru lucarea făcută de mântuială. Vă lăsăm să vă delectați cu imaginile pe care le-am surprins la fața locului. Un adevărat turn din Pisa al Constanței.

Ne întrebați ce fac autoritățile? Dorm! Nu v-ați obișnuit?

pjimage bloc stramb 4

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular