Cum explică Decebal Făgădău activitatea lentă de la începutul mandatului

Am profitat, ieri, de conferința de presă pe care a susținut-o după ședința de Consiliu Local, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, pentru a-l întreba care sunt motivele pentru care activitatea pare mai accelerată în ultima perioadă după ce, în primii ani, a părut că activitatea stagnează. Mulți constănțeni i-au reproșat primarului că a dormit la început de mandat și că s-ar fi trezit acum, în campania electorală.

Realitatea este că Decebal Făgădău a moștenit o Primărie dezorganizată, de pe vremea lui Radu Mazăre. La fostul primar, legea trecea ușor pe planul doi. Spre exemplu, Radu Mazăre suna și spunea: ”în punctul X îmi așezi un loc de joacă”. Nu conta că nu există acte, autorizații și toate cele legale, ordinul se executa.

Decebal Făgădău spune că a lucrat după planificare și lege, într-un sistem birocratic care îți permite ”puține”. Același loc de joacă pe care Mazăre îl așeza pur și simplu pe un teren fără să respecte legislația, durează, dacă respecți normele, mai bine de un an și jumătate, pentru a putea fi realizat.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular