Țărănistul Tudorel Chesoi a dus lupta împotriva RADET în Consiliul Local. Ce i-a răspuns primarul

Președintele filialei constănțene a Alianței Național Țărăniste, Tudorel Chesoi, duce de mai mulți ani o luptă surdă împotriva sistemului mafiot care controlează termoficarea din orașul Constanța. În 2016, din postura de consilier local, a depus chiar un proiect de hotărâre care impunea schimbarea punctelor termice actuale în centrale termice de cartier, pe gaz.

Lupta împotriva CET și RADET pare să-i fi dăunat politic lui Tudorel Chesoi, care s-a văzut scos din Consiliul Local, la alegerile din 2016, printr-o fraudă electorală, într-un moment în care discursul său devenise mult prea vizibil. Țărănistul nu s-a lăsat însă și a continuat lupta, arătând de fiecare dată problemele din sistemul de termoficare și prezentând soluții pentru o gigacalorie mai ieftină.

Ieri, Tudorel Chesoi a mers în Consiliul Local, pentru a-i convinge pe consilieri să NU voteze o majorare a tarifului gigacaloriei nejustificată și care nu fusese dezbătută public în fața constănțenilor. În timp ce consilierii PNL au avut același punct de vedere și s-au opus, prin vot, majorării tarifului, tabăra PSD a votat afirmativ, astfel că începând cu luna ianuarie 2020, tarifele pentru căldură cresc.

L-am întrebat pe primarul Decebal Făgădău despre problemele din termoficarea constănțeană. Iată cum au decurs lucrurile.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular