Bogdan Moșescu a făcut praf USR Medgidia. Toată organizația a plecat la PMP, Iasemin Agi candidatul lui Palaz la Primărie

Tensiunile din USR Medgidia s-au încheiat. Omul care producea ”turbulențele” pentru că nu reușea să convingă partidul să-l desemneze candidat la Primărie, Bogdan Moșescu, și-a văzut visul împlinit. Va fi candidatul organizației la funcția de primar, după ce a rămas și singurul membru al USR Medgidia. Toți colegii săi au decis să treacă, în bloc, la Partidul Mișcarea Populară, alături de Iasemin Agi, care va fi și candidatul PMP Medgidia la primărie. 

Iată comunicatul oficial primit pe această temă.

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an. Candidatul pentru functia de primar al orasului Medgidia este doamna Iasemin Agi-Murat.

Născută şi crescută în Medgidia, Iasemin Agi-Murat are 37 de ani, este căsătorită și mamă a doi copii.  Este absolventă a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, licenţiată în Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar și masterandă în Management Educaţional. Lucrează în sistemul de învăţământ de 17 ani, în prezent este profesor în învăţământul primar susţinut de Programul Teach for Romania ce face parte din reţeaua globală Teach for All, un program ce pregăteşte profesori inspiraţionali şi îi sprijină pentru a deveni lideri în educaţie.  A coordonat proiecte locale şi judeţene pentru elevi, simpozioane cu participare naţională pentru elevi şi cadre didactice, concursuri şi festivaluri la care au participat anual 150 de elevi din Medgidia, dar şi din alte localităţi.

A participat la numeroase proiecte şi simpozioane naţionale şi internaţionale, are referate, poezii şi articole scrise în reviste de specialitate. Este formator acreditat.

Este ambasador al copiilor cu autism şi al ultramaratonului Alerg 24 de ore pentru autism.

În 2019 a fost preşedinte al organizaţiei de femei din cadrul Asociaţiei Culturale Mehmet Niyazi şi coordonator al ansamblului folcloric de dans şi cântec tătăresc KARASU în anii 2005-2007.

Timp de patru ani a fost voluntar în cadrul Centrului Psihologic Marea Neagra, unde a organizat acţiuni culturale şi educationale pentru copiii cu autism, iar din 2017 este vicepreşedinte şi consilier pe probleme educaţionale în cadrul Asociaţiei Tomis Antidrog.

În luna Noiembrie a anului 2019 a fost premiată de Asociaţia Viitorul Oraşului Tău şi Centrul Psihologic Marea Neagră pentru implicarea în comunitate.

Am convingerea că doamna Iasemin Agi-Murat va câștiga Primăria Medgidia. Vremea mitocăniei trebuie să se încheie! Este timpul pentru o schimbare și pentru un om echilibrat și corect la Primăria Medgidia!

 Președintele organizației PMP Medgidia în persoana doamnei Iasemin Agi-Murat este cea care va restarta administrația Medgidia. Îi urez succes și bun venit în familia PMP.” a declarat Claudiu Palaz.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular