Nicoleta Ploscaru, fina lui Strutinsky, mesaj de campanie: ”Ne-am săturat de bărbați”

Am văzut aseară, probabil cel mai dezastruos și defectuos discurs de candidat pe care l-am urmărit în ultimii 20 de ani. Dacă urmărești postările de pe Facebook ale candidatei Nicoleta Ploscaru, e simplu de realizat că sunt scise de altcineva, pentru că atunci când le copiază din word, uită să corecteze spațiile lăsate de acest soft.

Dar cel mai bine s-a văzut incompetența acestei doamne în interviul pe care l-a oferit Dotto Tv. În doar câteva minute doamna Ploscaru, fina lui Sorin Strutinsky, a oferit un potpuriu de gafe și mincuni care ne-a făcut să râdem în hohote.

Să le luăm pe rând.

”Când mi-am început proiectul, am început cu o analiză. Constanța a pierdut conform referendumului din 2012 circa 70.000 de locuitori. De atunci au trecut opt ani, sunt convinsă că PAGUBA este acum de 100.000 de locuitori.”

Conform matematicii doamnei Ploscaru, în jur de 3000 de locuitori pe an (din 750.000) cât are județul, preferă să plece în alte orașe ale lumii să muncească, iar asta este dezastruos. Nu știm exact cum va opri dânsa în calitate de primar al orașului, exodul din județ, a omis să ne spună.

Mai departe, candidatul la Primărie trece la capitolul PORT. Și ne spune așa ”Traficul din port, în mare parte, se bazează pe cereale, acesta fiind un atribut al unei țări subdezvoltate”.

Declarația asta e atât de stupidă încât nici nu merită comentată.

”Nu văd niciun om politic cu viziune. Eu am o viziune cum trebuie să dezvoltăm acest oraș.”(mai greu cu gramatica)

”Din păcate, în partidele LOCALE sunt aceiași oameni care se transferă dintr-o organizație în alta. Noi plătim prețul”.

Asta ne-o spune Nicoleta Ploscaru, fost membru în trei partide. PNȚCD, PD și PPDD. Și care cu doar câteva luni în urmă posta poze cu Ludovic Orban, încercând să găsească un loc în PNL.

Iar continuarea e fantastică.

”Cred că am prima șansă (la Primărie) și sondajele de opinie o spun (Doamne ce gogonată!) și faptul că sunt femeie e un atuu. Ne-am cam săturat de bărbații care au condus, am văzut unde am ajuns.”

Ce vă recomandă, întreabă moderatorul: ”Experiența într-o companie INTERNAȚIONALĂ”.

Care companie, doamna Ploscaru nu ne spune. Noi știm că timp de 10 ani a fost iubita unui norvegian de 80 de ani care a numit-o în câteva funcții de management prin firmele pe care le-a dezvoltat local.

Și mai știm că actualmente, după decesul iubitului, toate firmele în care a fost asociată au falimentat.

Cam atât cu experiența.

”Care sunt lucrurile bune din oraș”, întreabă moderatorul. Urmează un răspuns haotico-hilar.

”Nu vorbim, trebuie să vorbim puțin de trecut ca să știm încotro ne îndreptăm (?!?!?!). Constănțenii vor să schimbe, constănțenii mi se adresează, vor să intre în luptă. Fiecare vine cu pregătirea. Și este greșit că pensionarii votează PSD-ul, pensionarii votează Nicoleta Ploscaru și veți vedea. Eu mă bazez pe pensionari, pentru că ei au ridicat această țară”

Ați înțeles care sunt lucrurile bune din acest oraș? Probabil pensionarii.

Similar Articles

Comments

  1. Cea mai mare mahalagioaica? Acum câțiva ani, bine și acum, era vai de steaua ei rupta de saracie. Redusa mintal, în afara de ospătărie sau șef de sala la păcănele nu poate mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular