Imaginile pe care Nicoleta Ploscaru nu și-ar dori să le vezi. ”Eu m-am născut învingător, să fiu șefu banilor”

Nicoleta Ploscaru, fina lui Sorin Strutinsky și interpusă în multe afaceri cu acesta, apare în mai multe videoclipuri ”marca” Florin Salam, alături de Mițu Vasea, un alt ”greu” al Constanței.

Legăturile dintre cei trei nu sunt de dată recentă. Nicoleta Ploscaru a fost iubita lui Kay Thorkildsen, un norvegian de 80 de ani, partener de afaceri cu ”lumea bună” a orașului Constanța.

Pe 14 aprilie 2011, norvegianul Kay Thorkildsen a fondat SC North Bridge Five SRL, cu sediul pe bulevardul Mamaia nr. 208 şi cu obiect principal de activitate producţia de energie electrică. Aceasta nu este prima afacere de gen a lui Thorkildsen. În noiembrie 2010, Marius Lungu a decis să cesioneze o parte din părţile sociale pe care le deţinea în SC North Bridge Energies SRL către restul de asociaţi. Aşa că, în urma modificării, firma a fost împărţită astfel: North Bridge Group LTD – 31,67%, Kay Tonnes Thorkildsen – 31,66%, Maris-Armand Lungu – 5% şi Gabriel Sorin Strutinsky – 31,67%. Thorkildsen a mai avut contacte cu unii afacerişti constănţeni. Dintre aceştia, îl putem aminti pe Mihăiţă Vasea.
 
În Monitorul Oficial nr. 2813 din anul 2006, se arată că Miţu Vasea şi-a cesionat părţile sociale pe care le deţinea la SC Rofrench Connection SRL către Westhouse Group, reprezentată la acea dată prin preşedintele CA, Kay Tonnes Thorkildsen, şi RomReal Invest LTD, persoană juridică din Insulele Bermude. Kay Tonnes Thorkildsen a devenit administratorul societăţii preluate de la fratele lui Traian Vasea.

În 2012, atunci când Nicoleta Ploscaru a mai încercat, fără succes, să candideze pentru un post de parlamentar, presa locală nota că ”Nicoleta Ploscaru, candidatul PPDD Constanţa pe Colegiul 10 pentru Camera Deputaţilor, „este concubina afaceristului Kay Tonnes Thorkildsen şi se laudă că este fina lui Sorin Gabriel Strutinsky, partenerul de afaceri al echipei de la conducerea USL Constanţa, Radu Mazăre-Nicuşor Constantinescu. Nicoleta Ploscaru este pusă să arunce săgeţi otrăvite către opoziţia locală şi liderul acesteia. Încurajată de «succesul» în afaceri, după ce a ajuns la fundul sacului, Ploscaru a fost împinsă de nevoie şi de anturaj să se transforme în «trompeta USL din tabăra PPDD»“

În 2019, după moartea survenită în 2015 a iubitului norvegian, Nicoleta Ploscaru nu mai deține nicio afacere și pare că s-a transformat, din nou, într-un iepuraș împins să candideze de prietenii săi mult mai influenți, care vor să divizeze o anumită parte a spectrului politic.

Vă lăsăm să vă delectați cu imaginile în care apare Nicoleta Ploscaru, alături de Mițu Vasea și vă întrebăm, retoric: merită să irosiți votul pentru așa ceva?

Similar Articles

Comments

  1. numai smecheri,,,cand sunt in gasca,,,ascultat ti bai spaima pulililor care parte in parte o sugeti,,,tu mitule gaozar care ai futut prietena asociatului tau Rica,,care te simti smecher tu si maimuta aia de fratit tu Traian,,,,;;;ni a ti luat cu japdaca peste 50000 de de dollari;;;dar o sa ma intorc si o sa va fut in cur si o sa va trag un bob in cap ,banda de maimute ce sunteti,,,,bai jegosule mpe tine te bat cu mainile i buzunare sau ai uitat candd ti am ars smardoii eu si,gur,,esti o javra jegoasa si cand vin in tara vin si te bat bai boulache;;;javraea jegoasa de n,eam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular