Lucrări edilitare în cartierele Constanței

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă procesul de modernizare a traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul și pe bulevardul Tomis, porțiunea delimitată de strada Poporului și bulevardul Mamaia.

În cartierul Palazu Mare, echipele SC Confort Urban SRL continuă intervențiile asupra trotuarelor pe strada Dumbrăveni.

Concomitent, se acționează în zona pieței agro-alimentare CET, unde se desfășoară lucrări de reabilitare a infrastructurii trotuarelor și de asfaltare a carosabilului.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în cartierul Faleză Sud, pe strada Lirei, în dreptul blocului FC 11 iar pe aleea Dealului din cartierul Tomis Nord se construiesc alei pietonale care vor facilita accesul la spațiul destinat celor mici.

Pentru îmbunătățirea infrastructurii și semnalizării rutiere, se montează indicatoare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

lucrari edilitare (7) lucrari edilitare (6) lucrari edilitare (5) lucrari edilitare (4) lucrari edilitare (3) lucrari edilitare (2) lucrari edilitare (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular