Vești bune de la Spitalul Județean. Medicii au scăpat de pericol

Având în vedere că primul pacient confirmat pozitiv cu CoVid19 este asistent șef în Spitalul Județean, colegii acestuia au fost testați pentru a se evita pericolul răspândirii virusului. Până în acest moment, testele au avut răspuns negativ.

“Rezultatele parțiale la testele pentru COVID 19, efectuate în rândul personalului din secția Medicală 2, sunt negative. In continuare, așteptăm rezultatele pentru restul personalului testat, urmând să vă ținem la curent de îndată ce vom avea noutăți.

Vă reamintim că unul dintre angajații secției a fost confirmat pozitiv la testul pentru Coronavirus, săptămâna trecută. De cum s-a aflat rezultatul testării, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a luat imediat măsuri pentru a împiedica infecția cu Coronavirus. Secția a fost dezinfectată, a fost demarată ancheta epidemiologică, tot personalul a fost testat și s-a autoizolat iar activitatea secției a fost preluată de secția Medicală 1.

In continuare, toți angajații din secția Medicală 2 rămân în autoizolare iar activitatea secției este asigurată de către personalul din Medicală 1, fără ca liniile de gardă sau actul medical să fie afectate. Vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru protecția pacienților și a personalului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și pentru asigurarea unui act medical fără sincope.

Vom reveni cu informații, de câte ori situația o va impune.”, au declarat oficiali ai Spitalului Județean de Urgență Constanța.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular