George Scupra, mesaj pentru locuitorii din Ovidiu: ”Să fim înțelepți”

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, transmite prin intermediul mass media un mesaj pentru locuitorii urbei pe care o administrează. Vi-l redăm integral.

Dragii mei,

traversăm cu adevărat o perioadă dificilă, cu impact puternic asupra tuturor, însă acum, mai mult ca oricând, trebuie să ne fim alături unii altora, să ne sprijinim, dar în același timp să dăm dovadă de civism. Vreau să vă asigur de tot sprijinul meu și să vă spun că facem tot ceea ce este necesar și depinde de noi să prevenim orice lucru care ar putea să determine o situație de risc major în orașul în care locuim.

Doresc să precizez, pentru liniștea tuturor, că nu există în acest moment nici un caz de Coronavirus în localitatea noastră. Vă asigur că facem tot posibilul ca familiile noastre să fie în siguranță și vă rog totodată să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi, respectând măsurile transmise de autoritați și evitând atăt cât este posibil deplasarile.

Sunt sigur că împreună putem depăși cu bine aceste momente ! Totodată, învățătorii și diriginții claselor vor ține în permanență legătura cu toți elevii pe grupurile claselor, întrucât nu este perioadă de vacanță, ci de activitate școlară la distanță, iar copiii trebuie să parcurgă materia, să primească teme, să realizeze referate, pentru ca la final să fie notati și evaluați.

Vă doresc tuturor sănătate iar dupa ce totul va trece, să ne bucurăm că în această perioadă am fost înțelepți!

Întrucât zilnic lucrez împreună cu toți colegii desemnați pentru situații de urgență, orice modificare a stării actuale, va fi anunțată în timp util pe site-ul și pagina oficială de facebook a primăriei. Permanent ( zi/noapte) va răspunde cineva la numărul de telefon pentru a veni în întâmpinarea problemelor dumneavoastră!

Vă mulțumesc ! ’’

George Scupra, primar Ovidiu.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular