Lista rușinii. Ei sunt cei care au folosit pandemia de CoronaVirus în scop electoral

Întotdeauna, o criză profundă scoate la iveală caracterele frumoase din jurul nostru, la fel cum situațiile limită ne arată cine sunt profitorii, oamenii fără suflet, cei care ar vrea să tragă un folos chiar și din disperarea oamenilor.

Pe aceștia din urmă i-am văzut din plin în ultima perioadă, fie că vorbim despre speculanții de la magazine care au încercat să facă profit mărind prețurile exhaustiv sau că vorbim de politicienii aflați în campanie electorală care au mimmat ”gesturi de caritate”, având ca scop real câștigarea de voturi în alegerile ce vor urma în viitorul apropiat.

Legat de aceștia din urmă, v-am făcut un TOP 3 al politicienilor profitori care au încercat în acest weekend să câștige capital electoral, suindu-se pe drama oamenilor obligați să rămână la domiciliu.

PRIMUL în acest top, de departe, este Dumitru Chiru, fostul primar și actualul candidat al PSD pentru Primăria Lumina. Organizația de partid a PSD din comună a devenit vedetă a internetului după ce a postat pe Facebook imagini în care a arătat că a cumpărat sute de sticle de spirt și de săpunuri pe care a scris numele lui Dumitru Chiru, intenționând să le ofere populației. O mizerie mai mare rar ne-a fost dat să vedem.

”PSD este singurul partid care intelege gravitatea momentelor pe care le parcurgem. Fiecare trebuie sa actioneze pentru ca numai impreuna putem trece peste aceste clipe dificile. PSD Lumina, organizatie condusa de Dumitru CHIRU, merge mai departe si ofera tuturor cetatenilor care din diferite motive au ramas fara dezinfectanti sau sapun, aceste articole necesare. Am cumparat sute de astfel de articole si le vom distribui tuturor celor ce au nevoie pentru ca NOUA CHIAR NE PASA si suntem, indiferent de momentele pe care le parcurgem, alaturi de CETATENI, alaturi de LUMINA”, au scris PSD-iștii din Lumina pe Facebook.

Recomandarea noastră: să nu-i votați niciodată pe acești nemernici. Nu merită.

Locul secund în topul profitorilor e ocupat de Virginia Uzun, prietena lui Mazăre care, sprijinită de insalubrul Tit Brăiloiu, candidează pentru funcția de primar al orașului Eforie. Fosta șefă de la SPIT, scoasă cu forcepsul din funcție după ce a fost implicată în fapte penale, a mimat ieri organizarea unui grup de 10 binevoitori care doresc să sprijine exact bătrânii din Eforie, (deși doamna locuiește în continuare în Constanța), oferindu-se să le cumpere tot ce au nevoie, în caz că nu pot ieși din casă.

În primul rând, în condițiile în care toată lumea a înțeles că recomandarea este să ne ferim de contactul cu semenii noștri, ideea de a te plimba de la market la cetățenii orașului Eforie este stupidă, pentru că riști cu șanse bune să plimbi virusul din casă în casă.

În al doilea rând, ideea n-are în spate nicio motivație caritabilă, așa cum se susține ci un simplu scop electoral. Am luat de exemplu, la întâmplare, unul dintre voluntarii așezați în jurul Virginiei Uzun. Probabil numele Marsida Bejko nu vă spune nimic. Nouă da. Soțul doamnei voluntar este responsabil cu Resursele Umane la RAJDP Constanța. Adică în fieful PSD. Ați înțeles? Pute a PSD și a electoral de la un capăt la altul. Să mai spunem că inițiativa a fost asumată de VIRGINIA și grupul de voluntari? Nici nu știm ce e mai trist, că Virginia și grupul ei de voluntari mimează caritatea pentru voturi sau că ne cred proști? În fine. Dacă ești din Eforie, adu-ți aminte când vei fi la vot de Virginia și echipa ei minune. Și n-o vota.

Pe locul trei, cu nota 2, se așează Emanuela Gavrilă, candidat fără nicio șansă la Primăria Costinești. Draga de Ema, cunoscută pentru că a fost amanta lui Alexandru Mazăre a făcut ce face orice om în pană de idei proprii. A copiat campania Virginiei de la Eforie și a replicat-o la Costinești. Nici nu merită prea multe cuvinte.

Ăștia sunt politicienii nemernici, fără scrupule, care au găsit de cuviință să încerce să transforme drama adusă de pandemia CoronaVirus în voturi. Noi sperăm ca la alegerile ce vor avea loc în acest an să-i țineți minte și să-i ocoliți, așa cum merită.

Cum ar spune unul dintre votanții tradiționali ai celor de mai sus, Floricica dansatoarea: ”Huo! Să vă fie rușine!”

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular