Lazu, Agigea și Eforie Nord rămân fără apă, câteva ore

Astăzi – 28 aprilie 2020, conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, a suferit o avarie în zona sensului giratoriu de la ieșire din orașul Constanța spre localitatea Lazu. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să reducă presiunea pe instalație, din Stația Tratare și Pompare Constanța Nord, încercând să execute lucrările de reparații fără a întrerupe alimentarea cu apă.

Astfel, în intervalul orar 11.00 – 18.00, se furnizează apă cu presiuni scăzute către consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.

UPDATE.

Inițial, echipele de intervenție RAJA au încercat remedierea avariei pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din zona sensului giratoriu de la ieșire din orașul Constanța spre localitatea Lazu, fără să întrerupă alimentarea cu apă. Însă, având în vedere complexitatea lucrărilor, debitul mare de apă și presiunea din instalație, s-a impus sistarea furnizării apei, astăzi – 28 aprilie 2020, în intervalul orar 12.00 – 19.00.

În această perioadă, sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.

”lNe cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au declarat reprezentanții RAJA.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular