Parcul din Lazu, o sfidare la adresa bunului simț și o bătaie de joc la adresa localnicilor. Maricel, dormi liniștit?

Maricel, primarul bătăuș din Agigea, are o părere foarte proastă despre electoratul din comuna pe care o administrează. Altfel, e greu de înțeles cum în preajma fiecărei campanii electorale folosește aceeași placă stricată, pretinzând că va construi în localitate cele mai verzi parcuri de pe pământ.

Singurele realizări, care s-ar putea doar timid apropia de titulatura de parc, sunt niște minuscule locuri de joacă, construite prost și murdar și care, așa cum recunoaște chiar primarul în gazeta de buzunar pe care și-a construit-o zilele acestea, au nevoie de reparații majore la doar câțiva ani de la amplasare.

După cum probabil știți, nu cu foarte mult timp în urmă, am fost și am vizitat parcul din Agigea, pe care primarul Maricel Cârjaliu se lăuda că l-a construit, cu fonduri europene, pe câteva hectare. Am găsit o locație abandonată, demnă de filmele de groază, cu lucrări neterminate și care nu se poate numi, în niciun caz parc.

Astăzi, am mers din nou în vizită în comuna Agigea, de data asta în satul Lazu, pentru a vedea parcul pe care primarul se laudă că l-a construit în acea zonă. La fața locului, scuzați expresia, ne-am luat cu mâinile de cap.

Am găsit din nou o locație mică, pe un triunghi cu laturile de cel mult 70 de metri, cu niște foișoare și aparate de fitness trântite pe un teren viran, totul cotropit de buruienile pe care angajații Primăriei au uitat să le mai curețe de foarte multă vreme. O bătaie de joc la adresa locuitorilor din Lazu, o sfidare la adresa bunului simț, din partea unui primar care n-ar trebui să mai fie votat niciodată.

Vă prezentăm, mai jos, o galerie foto ”culeasă” din preajma ”frumosului” parc din Lazu, îngrijit cu mare atenție de Maricel și prietenii săi.

IMG_0942 IMG_0943 IMG_0944 IMG_0948 IMG_0950 IMG_0951 IMG_0954 IMG_0955 IMG_0956 IMG_0957 IMG_0958 IMG_0959

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular