Parcul Țara Piticilor din Tăbăcărie a fost renovat

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie se pregătește să își întâmpine micii vizitatori cu o față nouă, de îndată ce situația o va permite. Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța aproape a finalizat lucrările de renovare la cel mai îndrăgit spațiu dedicat copiilor din municipiu. Lucrătorii Regiei au vopsit echipamentele de joacă și au înlocuit elementele deteriorate, pentru a putea fi utilizate în siguranță de către cei mici. Totodată, au fost plantate mii de flori, care vor putea fi admirate în următoarea perioadă.

„Așa cum am anunțat recent, ne aflăm în plină desfășurare a lucrărilor de modernizare a Țării Piticilor. Ne ținem de promisiune și, odată cu încetarea restricțiilor, cei mici se pot bucura de locuri de joacă la standarde înalte. Parcul își va deschide porțile în cele mai bune condiții”, a precizat directorul RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe.

Până la noi dispoziții ale autorităților, parcul de distracții rămâne închis.

renovare tara piticilor (1) renovare tara piticilor (3) renovare tara piticilor (2) renovare tara piticilor (5) renovare tara piticilor (6) renovare tara piticilor (4)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular