Cum se folosește Virginia Uzun de copiii din Eforie, în lupta disperată pentru voturi

Ați auzit de Virginia Uzun? Mulți dintre voi, cel mai probabil nu. Doamna respectivă a fost timp de mulți ani un soldat credincios pentru Radu Mazăre, care i-a încredințat conducerea Serviciului de Taxe și Impozite din Constanța. A condus SPIT exact pe modelul Mazăre, astfel încât a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție. Suspendată de la conducerea instituției pe care credea că o va conduce o viață și, cel mai probabil, împinsă de un ego exacerbat, Virginia s-a reorientat și vrea să fie primarul orașului Eforie, localitate în care locuiesc părinții domniei sale de câțiva ani.

Aici, însă, misiunea s-a dovedit a nu fi la fel de ușoară ca în trecut. Nu mai există Mazăre care să te pună direct șef, trebuie să convingi oamenii că meriți să te voteze. Foarte greu, în contextul actual, în care primarul Robert Șerban semnează proiecte europene pe bandă rulantă și reconstruiește toată stațiunea.

Așa a ajuns Virginia Uzun să prezinte idee după idee, care mai de care mai dezastruoasă, în lupta disperată pentru voturi. Astăzi, vă mai prezentăm încă una, care dacă n-ar exploata copiii în lupta pentru voturi, ar putea fi chiar amuzantă.

Afacerea ascunsă pe numele părinților

ronda

Așa cum îi stă bine unui soldat din armata Mazăre, doamna de la SPIT și-a ascuns averea pe numele părinților. Vorbim de o superbă vilă construită în urmă cu câțiva ani la Eforie Sud, acolo unde vara sunt primiți turiști, iar în extrasezon funcționează o firmă de catering și un afterschool. Toate aceste afaceri sunt conduse din umbră de Virginia Uzun, însă au fost plasate în mod inteligent pe numele părinților, pentru a nu exista întrebări legate de proveniența banilor.

Conform Confidas.ro, afterschoolul pe care Virginia Uzun îl folosește în mod electoral, este administrat de societatea comercială After Ronda SRL, societate în care părțile sociale sunt împărțite în mod egal de Ștefănică Constantin de 72 de ani și Ștefănică Valentina de 68 de ani.

Când vine însă vorba de concursuri în care s-ar putea câștiga niște voturi, adevăratul beneficiar iese imediat la iveală.

Concurs cu premii incerte, dedicat zilei de 1 iunie

After schoolul Ronda a postat pe pagina de Facebook, în urmă cu câteva zile, un concurs pe care îl putem numi cel puțin dubios. Concurs asumat și sharuit imediat de Virginia Uzun, evident.

Ce ne spune concursul? ”Vă propunem decorarea/pictarea/confecționarea unui GHIVECI din material plastic/ceramic/metal, orice alt material, de dimensiuni mici, în care veți planta o floare la alegere. Câștigătorii vor fi anunțați de ziua copilului, pe 1 iunie 2020, la ora 15.00. Premierea va fi efectuată între 1-7 iunie 2020, ora 15.00.

Premiile? Primul loc, un laptop. Fără alte detalii. Nu știm nici ce marcă, nici dacă e nou, nici dacă e vechi. Un laptop. Premiul doi, un smartphone. Nici aici nu primim detalii. Poate fi orice rușine de telefon. Premiul trei, o tabletă. Din nou, absolut niciun detaliu. Nu există un regulament exact al concursului, așa cum era normal. Aflăm de asemenea că TOȚI copiii care participă vor primi seturi de grădinărit și insigne.

concurs2

Parte din explicații le găsim în textul care însoțește postarea, acolo unde aflăm și cine e în spatele întregii tărășenii. ”1. Pentru livrarea premiilor vă rugam să comunicați datele personale pentru identificarea participanților, numele și prenumele, adresa și numărul de telefon, pagina de Facebook de pe care s-a făcut postarea, la adresa de mail: virginiauzun@yahoo.com.”

O bătaie de joc la adresa copiilor din Eforie care sunt momiți într-un joc pur electoral, printr-un concurs organizat amatoristic, cu premii incerte și condiții ușor de contestat de orice participant la concurs.

Cam asta ne propune PSD la Eforie, prin doamna Virginia Uzun. Mai mult, nici nu are sens să comentăm.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular