Prefectul George Niculescu trage un semnal de alarmă: ”Unii au uitat că suntem în alertă!”

Pe fondul unui număr crescut de cazuri Covid în ultima perioadă, 10 dintre îmbolnăviri survenite chiar astăzi, prefectul George Niculescu a făcut un apel direct către constănțeni, rugăndu-i pe aceștia să acționeze responsabil.

”10 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore! Județul Constanța, chiar dacă este departe de județele care au un număr mare de confirmări cu virusul SARS-CoV-2, este în continuare sub amenințarea acestui inamic periculos. De câteva săptămâni, nu am mai făcut apel direct către dumneavoastră, cetățeni ai acestui județ, în ceea ce privește situația legată de COVID-19, dar astăzi mă văd nevoit să revin către voi toți. Nu mi-aș fi dorit să mai postez astfel de mesaje, dar contextul actual îmi arată că trebuie să trag un nou semnal de alarmă!

Am avut zile în care nu am înregistrat noi cazuri, avem o rată de vindecare mare, printre cele mai mari din țară, iar aceste elemente stau sub semnul responsabilității de care a dat dovadă toată societatea. Doar că, odată eliminate multe dintre restricții, unii dintre cetățeni au uitat că suntem, în continuare, în stare de alertă! Din nefericire, încă trăim cu acest virus printre noi, iar cifrele o arată clar!
Îi rog pe toți constănțenii să țină cont de recomandări, să respecte regulile și să fie RESPONSABILI, în continuare! În caz contrar, eforturile medicilor, ale autorităților și ale oamenilor care au avut răbdare și au înțeles situația vor fi în zadar. Haideți, împreună, să limităm efectele virusului și să ne bucurăm cât mai repede de o relaxare adevărată, în care COVID-19 să devină o simplă amintire neplăcută!”, spune prefectul George Niculescu.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular