Cum au rezolvat o problemă a Costineștiului Dorin Jeanu și Bogdan Bola, în cinci minute, prin Facebook

postareAm asistat în această dimineață la un episod pe care nu credeam să-l mai vedem, mai ales în perioada asta de campanie electorală, în care orgoliile politice mai degrabă distrug decât să construiască.

Dorin Jeanu, consilier local PMP în comuna Costinești, postează într-o sâmbătă dimineață pe grupurile comunei, mulțumindu-i directorului ABADL, Bogdan Bola, PNL, pentru implicare, pentru acțiunile pe care le-a desfășurat în zonă și-l roagă totodată să rezolve cumva problema treptelor de pe podul ce traversează faleza, trepte care sunt cam șubrede și riscă să se rupă sub asediul turiștilor.

Nu trec nici cinci minute și răspunsul vine prompt, din partea lui Bogdan Bola: ”În primul rând, mulțumesc mult pentru aprecieri, am noroc să lucrez cu oameni foarte buni la ABADL. Cât despre acele trepte, vă dau perfectă dreptate..nu arată bine deloc. Luni vă promit că vorbesc cu colegii mei să vedem când și cum putem interveni și acolo, având în vedere că avem oamenii extrem de răsfirați pe litoral și în județ după inundațiile astea. Sper să venim cu o soluție rapidă”.

Rețineți, oamenii ăștia doi nu s-au cunoscut niciodată. Au în comun tinerețea și dorința de a schimba lucrurile prin activitatea lor. Unul din postura de consilier local și probabil viitor primar al comunei Costinești, celălalt fost consilier județean, acum director al ABADL.

Așadar, se poate. Există speranța că ne așteaptă vremuri bune, în administrația din județul Constanța. Trebuie doar să mizăm pe tineri și pe energia lor.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular