Continuă lucrările la Sala Polivalentă din Constanța.

Echipele de constructori lucrează cu utilajele pentru pregătirea suprafeței pe care va fi amplasată noua sală de sport ce va avea o capacitate de peste 5.000 de locuri. Toată zona se va schimba complet în următoarea perioadă și va deveni un punct de atracție pentru toți locuitorii orașului.

Pe lângă Sala Polivalentă, aici vor fi amenajate spații de agrement cu multă verdeață.

Sala Polivalentă din Constanța, construită în zona Badea Cârțan, este un proiect de aproximativ 68 de milioane de lei, din bugetul Companiei Naționale de Investiții, la care se vor adăuga sume consistente din bugetul local pentru lucrări de amenajare, utilități, împrejmuiri, parcări, iluminat, etc.

Sala va avea o capacitate de 5.000 de locuri (dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP).

Obiectivul de investiții va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial.

Proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative și de agrement.

Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.

sala polivalenta (1) sala polivalenta (2) sala polivalenta (3) sala polivalenta (4)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular