Fără apă pe strada Traian, câteva ore

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant avariat, de pe strada Traian, din municipiul Constanța, RAJA S.A. a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 09 iulie 2020, în intervalul orar 09.15 – 13.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Traian, zona delimitată de str. Mihai Viteazu și Intrarea Traian, aleea Lupeni, punctul termic 63 și Restaurantul Colonade.

Totodată, având în vedere amplasarea hidrantului avariat, pe perioada desfășurării lucrărilor de intervenție, echipele RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe strada Traian, în zona magazinului Dioda – sensul de mers Gară – Poarta 3.

Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create consumatorilor, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, au declarat reprezentanții RAJA.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular