Petreceri cu spumă pe tobogane și spectacole de teatru cu păpuși, la Eforie Aqua Park

Distracțiile se țin lanț la Eforie Aqua Park. În fiecare miercuri și duminică sunteți invitați la o mega petrecere cu spumă. Parcul acvatic din Eforie Nord a pregătit tunurile de mare presiune, care vor umple toboganele cu spumă, spre deliciul celor prezenţi. Vizitatorii parcului pot participa, pentru mai multă adrenalină și la atractivele concursuri cu premii. Nu lipsesc de la petreceri, animatoarele și DJ-ii, care vă asigură distracția pentru o zi perfectă de vacanță. 

”Rățușca cea urâtă” vine duminică la Eforie Aqua Park

Ratusca cea urata

Chiar dacă teatrele sunt închise, Eforie Aqua Park aduce teatrul de păpuși la voi! Duminică, 12 iulie, actorii de la Teatrul de Copii din Constanța vor oferi publicului un spectacol cu păpuși, pe scena parcului acvatic. Ei îi vor delecta pe cei mici și pe cei mari deopotrivă, cu una dintre cele mai apreciate piese, ”Rățușca cea urâtă”. Scrisă de Hans Christian Andersen, ”Răţuşca cea urâtă  este cea mai frumoasă poveste despre devenire.

Sigur vă amintiți peripețiile bobocului de lebădă, care a ieșit din ou într-un cuib de rațe domestice și era mai mare, mai altfel și ”mai urât” decât celelalte rățuște. Ajuns ţinta tuturor şicanelor, ciupelilor și ironiilor, puiul de lebădă nu a avut altă cale decât fugă în lume, cu speranţa că există, undeva, un loc și pentru el. 

Competițiile interactive, sursa distracției la Eforie Aqua Park

Eforie 3 (1)Este plăcut să stai la soare pe un șezlong și să te răcorești apoi în piscină. O zi la Eforie Aqua Park este condimentată însă și cu numeroase concursuri interactive pentru cei mici, dar și pentru adulți, astfel încât toată lumea să se simtă excelent și nimeni să nu se plictisească. Vara aceasta, toboganul gonflabil, pregătit special pentru competiții este o nouă atracție pentru vizitatorii parcului acvatic din Eforie Nord, pe lângă toate celelalte tobogane cu apă, devenite deja clasice.

Eforie 2 (1)

Concursurile cu caiace, partidele de volei și baschet organizate pe terenurile special amenajate în apă, toate îi captivează pe cei care vor să se distreze la Eforie Aqua Park. Din acest sezon, vizitatorii își pot etala îndemânarea în aruncarea cu săgeți, la competițiile de D’arts acvatic.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00 şi este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, Hotelul Europa şi Lacul Belona. Distracția, surprizele și concursurile cu premii sunt din partea casei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular