Crușoveanu câștigă punct după punct și se transformă într-un lider politic important. O fi doar de dragul campaniei?

A fost nevoie de mai multe ședințe de Consiliu Județean, pentru ca unitățile administrative, localitățile, să primească banii de care au atâta nevoie pentru a supraviețui. După ce liberalii i-au dat lovitură după lovitură actualului președinte al CJC, Horia Țuțuianu, aducându-ne în faza în care notam scorul de 2-0, pentru PNL, astăzi, în cele din urmă, anunțăm o egalitate și bifăm scorul final de 3-1. Aproape un scor de neprezentare, în defavoarea social democraților și totodată un scor care arată o realitate de necontestat. În Consiliul Județean, puterea e acum la liberali iar lucrurile vor sta așa până în 27 septembrie. Și, mai mult ca sigur chiar și după.

Astăzi, după negocieri de aproape două ore, banii comunității s-au împărțit corect. Bifăm un scor final de 3-1, admițând o egalitate de 1-1 astăzi, când ambele părți au lăsat de la ele și au căzut la pace.

Că vom fi înjurați sau nu, din toată povestea asta, remarcat se face secretarul general al PNL Constanța, Marian Crușoveanu, care s-a transformat într-un lider puternic al organizației și un reprezentant unanim acceptat al colegilor săi din Consiliul Județean. Dacă, astăzi, comunele județului Constanța au primit sume de bani acordate în concordanță cu nevoile lor și nu pe baza unor jocuri politice, meritul este în primul rând al lui Crușoveanu.

Greu de înțeles de ce nu e chiar el viitorul președinte al Consiliului Județean. E tânăr, e energic și e corect. Are toate ingredientele necesare. Dar, încurcate sunt căile politicii, nu-i așa?

”Echitate și solidaritate pentru fiecare localitate. După 4 ani am reușit să contrabalansăm majoritatea PSD din Consiliul Județean. Această contrabalansare a însemnat un mod corect de alocare de fonduri pentru primăriile din județul Constanța. După lungi dezbateri și jocuri politice ale PSD am reușit să le arătăm cât de important este să înțeleagă că alocarea de fonduri trebuie făcută în mod echitabil, astfel încât să contribuim la dezvoltarea uniformă a județului nostru. Mai mult de 50% din localități sunt mici, sub 3500 de locuitori, iar rolul nostru, ca instituție, este esențial, în sensul că trebuie să venim în sprijinul acestora, pe termen lung. Împreună cu colegii mei din PNL, ne-am zbătut pentru un principiu, acela ca fiecare localitate din județul nostru să fie susținută într-un mod transparent, corect, fără a se pune o etichetă politică. Stângăciile PSD au însemnat tărăgănarea alocării de fonduri, un joc de imagine care îl va costa în următoarele alegeri. Cu ședința de astăzi, am pus capăt jocurilor mârșave puse în scenă de PSD, astfel că fondurile au fost distribuite, în mod echitabil și solidar, localităților din județul Constanța. În calitatea noastră de consilieri PNL, am reușit să acordăm fiecărei comunități din județul Constanța importanța cuvenită și să încurajăm principiul că fiecare comunitate are dreptul la dezvoltare, fără a se pune o etichetă politică.”, nota astăzi Marian Crușoveanu.

De acord. Deocamdată, însă, suntem în campanie electorală. Să dea Dumnezeu să vă țină hărnicia și după campanie, domnule Crușoveanu, ca să putem nota că efortul vizibil pe care-l faceți acum nu e doar de dragul voturilor.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular