Gogu, consilierul Virginiei Uzun de la PSD, amenință: se va ocupa el de mine!

Mă atacă Silviu Ștefan Molnar, zis Gogu, fost șofer al europarlamentarului Vadim Tudor, actualmente administrator de pagină de Facebook al Virginiei Uzun, candidat PSD pentru Primăria Eforie.

N-ați auzit de el, știu. E de prin Buzău, a locuit mai mult timp pe afară iar de ceva vreme s-a înfiripat prin Constanța unde a reușit s-o păcălească pe Virginia Uzun că e valoros și că o poate ajuta.

Domnul șofer de europarlamentar/administrator de cont de Facebook, om valoros, s-a supărat pe mine pentru că am dezvăluit cum la beție a încurcat conturile, facându-și de râs șefa.

Ia să vedem ce-mi reproșează domnul Ștefan Silviu Molnar sau Gogu Orlando cum îi place să-și mai spună.

” Despre Propagandiști vânduți ca ziariști – Hap-Urnea”.

Așa începe un domn, care la bătrânețe administrează contul de Facebook al unui candidat. Eu sunt propagandistul vândut. Bine. Mai departe.

Astăzi vreau să vă relatez despre un „chelner de bacșișuri mici”, care se pretinde ziarist, împușcând francul de o ciorbă de la diverși „catindați“. Numele lui este Dorian Hapurnea. Gura lumii spune că acest pomanagiu face un leu – doi pe lângă primarul din Eforie, unul cu dosar la DNA, pe numele lui Robert Șerban, un PNL-ist la fel de mediocru și un șperțar, ca și cloaca aflată în fruntea statului.

Expresia ”chelner de bacșișuri mici” îi aparține chiar lui Vadim Tudor. Așa e când ești șofer, și creier gol, împrumuți obiceiurile șefului.

Spune despre mine, domnul Molnar, că mă pretind ziarist. Interesant. Domnul acesta s-a prezentat în mai multe ipostaze drept jurnalist, culmea. Ca o scurtă comparație, eu lucrez în presa din Constanța din anul 2002, am avut colaborări cu aproape toate ziarele locale, cu televiziunile și ziarele naționale și am colaborat chiar de curând, cu echipa ziarului Der Standard, unul dintre cele mai cunoscute ziare din Europa.

Publicația mea este citită și respectată, în anii trecuți chiar actuala șefă a domnului care mă atacă azi solicitând colaborări cu echipa Constanta.ro, colaborări care au fost duse la bun sfârșit la modul corect și profesionist.

Revenind, singurele articole de presă scrise de acest Silviu Gogu Molnar le-am identificat în publicația Telegraf Online (interesant, nu?). E vorba de 12 editoriale publicate într-o perioadă în care la Telegraf se stinsese deja lumina, iar echipa de jurnaliști se evaporase neplătită de ani de zile. Ceea ce mie-mi spune că acest domn a fost ajutat de cineva care are acces la site și a așezat acolo niște articolașe, ca să pară ziarist și ca să încaseze niște bani, cel mai probabil la masa credală. Și eu mă pretind ziarist. Tulai, Doamne!

Spune domnul Molnar că nu e nimic greșit în a fi șofer. Nici n-am spus asta. Și mai spune că ”e mult mai nasol să te pretinzi ziarist, scriind la comandă, pe câțiva leuți, osanale penibile unui primar în funcție care este cercetat de DNA pentru vânzare ilegală de terenuri.”

Așadar, domnul Molnar, care a atârnat pe lângă Vadim Tudor pentru un salariu și care acum are sarcină de partid să-i administreze Virginiei Uzun pagina de Facebook, aceeași Virginia Uzun acuzată și trimisă în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată, mă acuză pe mine că i-aș ridica osanale lui Robert Șerban, pe câțiva leuți. Ce mizerie!

Îl asigur pe domnul Gogu că nu-i ridic osanale lui Robert Șerban, pentru simplul motiv că nu e nevoie de așa ceva. Primarul din Eforie beneficiază de sprijinul necondiționat al populației, munca lui este văzută și apreciată de oameni și va câștiga încă un mandat de primar, liniștit. E un fapt cât se poate de cert, pe care numai PSD-iștii doamnei Uzun nu vor să-l admită.

În rest, la final, Robert Șerban va vedea că a „pariat” în campania asta electorală pe un farsor ieftin, care se pretinde „cu scârțși care nu a făcut altceva decât să lipească de persoana primarului eticheta de penal trimis în judecată de DNA și, culmea, asta pe bani.”

Repet, poate-i intră în cap domnului respectiv. Robert Șerban nu a ”pariat” în campania asta decăt pe munca lui, care se vede și pe încrederea pe care oamenii din Eforie o au în el. Nu are nevoie de Hapurnea sau de altcineva, iar asta se vede, cu ochiul liber.

Bine, omul e atât de prost, încăt vorbește despre ”penalul” Robert Șerban, acuzat de procurori că nu a respectat o chichiță administrativă în Consiliul Local, uitând complet acest domn că el administrează contul doamnei care, spun procurorii, obișnuia să ia mită de la colaboratori.

Îți promit că, în curând, mă voi ocupa să povestesc toate dedesubturile dosarului DNA în care este anchetat Robert Șerban. Și asta ți se datorează, domnule Hap-Urnea, mediocru propagandist, care, în opinia mea, te vinzi fără niciun fel de scrupul! Sunt destui primari care acum regretă acum că te-au plătit să dai din manivela flașnetei.

P.S.: Și o să povestesc și aventurile tale financiare cu alți primari din județul Constanța. Ai puțintică răbdare, că dacă tot m-ai stârnit…”

Încheie domnul Molnar în forță. Final din care înțelegem așa, că desi dânsul lucrează pentru Virginia Uzun și știa el niște lucruri despre Robert Șerban, nu ni le-ar fi spus până acum, dar acum, pentru că l-am supărat, ne-arată el! Și mie și primarului.

Bre, nea Gogule, ai grijă cu amenințările astea, au așa un ușor iz penal, să n-ai vreo surpriză. Și, încă o chestiune. În activitatea progidioasă a doamnei Virginia Uzun, a familiei ei sau a soțului, sunt atât de multe fapte penale de descoperit, că ai rămâne surprins. Nu vrei să le cercetezi pe alea? Nu vrei, normal.

Și eu sunt vândutul …

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular