Primăria Constanța: Condiții moderne de trafic rutier în cartierul Compozitorilor

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să modernizeze zonele rezidențiale prin implementarea programului de investiții în infrastructura rutieră.

În cartierul Compozitorilor, echipele administratorului drumului public au demarat astăzi lucrările de consolidare a tramei stradale pe aleea Colindelor. Terenul este excavat, în etapa premergătoare asfaltării.

În paralel, pe strada Sabin Drăgoi continuă intervențiile asupra zonei carosabile. Se toarnă mai multe straturi de piatră, infrastructura terenului fiind pregătită pentru asfaltare.

Se va executa prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

În perioada următoare se va construi carosabilul de la zero și pe aleea Iosif Sava.

Prin programul de investiții pe care Primăria Municipiului Constanța îl desfășoară în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe aleea Madrigalului și pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu.

strada Sabin Dragoi (5) strada Sabin Dragoi (4) strada Sabin Dragoi (3) strada Sabin Dragoi (2) strada Sabin Dragoi (1) aleea Colindelor (4) aleea Colindelor (3) aleea Colindelor (2) aleea Colindelor (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular