Atenție, șoferi! Se decopertează carosabilul pe bulevardul Mamaia, între Tomis și Mihai Viteazu

Echipele SC Confort Urban SRL continuă în această noapte procesul de frezare a carosabilului, traficul rutier fiind restricționat parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Amintim că în cursul săptămânii trecute, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Intervențiile se vor desfășura toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic rutier. După finalizarea lucrărilor de frezare, se va turna asfalt.

Bulevardul Mamaia se află în plin proces de modernizare. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, spațiul public urban a fost reconfigurat deja prin reabilitarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

bulevardul Mamaia (4) bulevardul Mamaia (3) bulevardul Mamaia (2) bulevardul Mamaia (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular