„Filme în aer liber la Constanța” – 5.000 de spectatori s-au bucurat de atmosfera de cinema și de alte activități inedite

Evenimentul organizat de Asociația Culturală Metropolis și finanțat de Primăria Municipiului Constanța s-a desfășurat în perioada 04-16 august în Parcul Tăbăcărie, cu respectarea normelor de distanțare fizică. Pe lângă cele 16 titluri din selecția oficială, constănțenii au avut ocazia să participe și la alte activități, precum ateliere de jonglerie și spectacole de percuție și magie, led dance, performance-uri inedite.

Selecția specială a cuprins unele dintre cele mai bune filme cu magie și muzică și filme pentru copii și familie din toate timpurile. Filmele care au făcut parte din programul de anul acesta au fost: „Marea hoinăreală”, regizat de Joel Coen, „Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash”, regizat de James Mangold, „La vie en Rose”– povestea vieții lui Edith Piaf, regizată de Olivier Dahan, îndrăgitul musical „Grease”, în regia lui Randal Kleiser, „Moulin Rouge!”, în regia lui Baz Luhrmann, „Mary Poppins”, regia Robert Stevenson, „Arizona Dream”, regizat de Emir Kusturica, „Chocolat”, în regia lui Lasse Hallström,  „Stardust”, în regia lui Matthew Vaughn, „Amélie”, regia Jean-Pierre Jeunet, „The Dark Knight”, regia Christopher Nolan și animația irlandeză „Brendan și secretul din Kells”, în regia lui Tomm Moore.

Magicianul Teo de la Magic Teo Show a declarat, în urma experienței celor două spectacole: „Pentru mine a fost o bucurie să am această colaborare cu o echipă excepțională, care pune foarte mult suflet în organizarea unui eveniment și tocmai de aceea ele capătă o nuanță artistică de talie națională. Publicul a fost unul cu o energie extraordinară, lucru care pentru un artist este esențial. Evenimentul a fost un succes total. De-abia aștept colaborările viitoare, pentru ca există o chimie între dedicarea mea într-un spectacol și sufletul pe care toată echipa organizatoare îl investește.”

Filme in aer liber (8) Filme in aer liber (5) Filme in aer liber (2) Filme in aer liber (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular