Claudiu Palaz trage un semnal de alarmă: ”Manipularea naște monștri”

Partidul Mișcarea Populară, prin presedintele Claudiu-Iorga Palaz, trage un semnal de alarmă privind modul în care se va desfășura activitatea electorală de afișaj în campania electorală pentru alegerile locale din 27.09.2020.
„Este inadmisibil să îți bați joc de alegători și să nu le oferi posibilitatea să își cunoască toti candidații care îi vor reprezenta în cele patru instituții pentru care se organizează alegeri, și anume: Primar, Președinte de Consiliu Județean, Consilieri Județeni și Consilieri Locali. Nimeni de la celelalte partide nu a luat în calcul acest aspect care aduce grave prejudicii electorale tuturor candidaților. TOȚI DORM! Aplicarea articolului 79, alin 4, din legea 115/2015, <este interzisă utilizarea de către un partid politic, alianţă politică, alianţă electorală sau organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri ori candidat independent a locurilor speciale de afişaj electoral, astfel încât să împiedice folosirea acestora de către un alt partid politic, alianţă politică, alianţă electorală sau organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri ori candidat independent. Pe un panou electoral, fiecare partid politic, alianţă politică, alianţă electorală sau organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri ori fiecare candidat independent poate aplica un singur afiş electoral> nu face altceva decât să îți îngrădească dreptul la afișe electorale pentru a expune toate cele patru candidaturi (Primar, Președinte de Consiliu Județean, Consiliul Județean și Consiliul Local) pentru care se organizează alegeri.  Acest lucru blochează alegătorii să își cunoască toți candidații în locurile de afișaj electoral (panouri electorale) și implicit pe candidați de a se face cunoscuți.
”Bravo vouă că dormiți domnilor candidați! Sau dacă nu dormiți să înțelegem că vă convine (mai ales celor care guvernați țara) situația și o acceptați așa cum este ea, în defavoarea cetățenilor pentru manipularea acestora”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președinte PMP Constanța.

– Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Organizația Județeană Constanța

– Executat de Dorian Punctro Press SRL – portal: www.constanta.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21200020

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular