Despre elevi români la N.A.S.A., roboți și conflict între generații: Zero Gravity Dimension

Peste câteva zile debutează un proiect cultural inedit, cu suspans, mult umor și final surprinzător, un spectacol cu tineri, pentru tineri.

Proiectul, intitulat Zero Gravity Dimension și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, presupune organizarea a zece reprezentații ale spectacolului de teatru pentru tineret „Zero Gravity Dimension”, produs în cadrul proiectului, reprezentații ce vor fi difuzate online în mod gratuit, pe pagina de facebook „Zero Gravity Dimension”, în zilele de 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 21 și 22 septembrie 2020, începând cu ora 20:00.

Este povestea a patru elevi eminenți care câștigă un concurs internațional de robotică și primesc drept premiu o vizită la N.A.S.A. Însoțiți de doi profesori și de robotul cu care au câștigat concursul, cei patru vizitează un centru de lansare a rachetelor și, dintr-o eroare de programare, pornesc în cosmos la bordul unei capsule spațiale.

„Vă garantăm 50 de minute de aventură, suspans, pasiune, conflict între generații, conflict între sexe, conflict între inteligența umană și cea artificială, mult umor și un final absolut surprinzător”, a declarat Georgiana Rusu, organizator.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (A.F.C.N.), aria tematică: „Artele spectacolului – Teatru”. Buget total: 113.500 lei (85.000 lei finanțare A.F.C.N., 28.500 lei contribuție proprie a beneficiarului).

Parteneri: Complexul Muzeal de Stiințe ale Naturii Constanța, Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Comitetul Județean al Părinților Constanța, Asociația Elevilor din Constanța și compania de transport auto Business Class Tour.

Regia: Iulian Enache

Scenariul: Cristiana Bojthe Keresztes

Muzica: Adrian Mihai

Scenografia: Lăcrămioara Dumitrașcu

Casting: Lui’s Events

Distribuția: Andu Axente, Alexandru Medveghi, Anais Agi-Ali, Beatrice Georgiana Marciuc, Gabriel Roșu, Andrei Calu

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular