Tudorel Chesoi propune contracandidaților săi un ”Pact pentru Constanța”

Tudorel Chesoi, candidatul Alianței Național Țărăniste la funcția de primar al municipiului Constanța, propune public tuturor contracandidaților un „Pact pentru Constanța”.

Țărănistul le solicită acestora să preia proiectele de care orașul are nevoie, indiferent din partea cui vin.

„Două dintre proiectele pe care eu le propun trebuie să fie susținute de toți colegii de competiție electorală, pentru că ele îmbunătățesc viața constănțenilor. Primul dintre ele este transformarea punctelor termice în mini centrale de cartier, pe gaz, o metodă prin care putem reduce prețul gigacaloriei de circa patru ori, până la aproximativ 150 de lei.”, a spus Tudorel Chesoi.

Cel de-al doilea se referă la amenajarea spațiilor lăsate acum în paragină, din spatele blocurilor, dar nu numai.

„Este rușinos că în anul 2020 vorbim de bălării, de locuri abandonate, deși copiii nu au locuri de joacă, șoferii nu au parcări. Este momentul să renunțăm la ambițiile politice personale și să ne ocupăm împreună de aceste lucruri. Investiția pentru reamenajarea urbană nu este mare. Important este să existe voință”, a adăugat liderul țărănist.

Declarațiile vin în contextul unor declarații și acuzații dure între politicienii din Constanța.

„Ne place sau nu, trăim împreună în acest oraș și vom fi nevoiți să lucrăm împreună în viitorul Consiliu Municipal. Haideți să începem de acum, să dăm dovadă de normalitate. Constănțenii s-au săturat de scandaluri”, a conchis președintele ANȚ Constanța.

Alianța Național Țărănistă a propus mai multe proiecte care ar schimba în bine viața constănțenilor.

Tudorel Chesoi se află la poziția 10 pe lista candidaților pentru Primăria Constanța, iar Alianța Național Țărănistă este la poziția 12 pe lista pentru Consiliul Municipal Constanța.

Comandat de Alianța Național Țărănistă

Executat de Dorian Punctro Press SRL

Cod mandatar 21200539

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular