Claudiu Palaz a obținut înregistrarea la OSIM al brandului Festivalul Mamaia

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, în urma demersurilor făcute de acesta în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a obținut înregistrarea la OSIM a certificatului de înregistrare a mărcii nr.R113293 pentru marca ”FESTIVALUL NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ MAMAIA”.                                 ”Azi am obținut, ca urmare a solicitării mele, conform cererii de reînnoire marca înregistrată cu nr.10608/10.04.2020,

Decizia înregistrării mărcii înscrisă în registrul mărcilor cu nr.113293a

Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia,

valabilă până la data 30.04.2030.

Lucrurile bune se întâmplă doar celor ce știu să aștepte!.

 Acest demers este un lucru extraordinar și de referință atât pentru Constanța cât și pentru România. Reînnoirea mărcii Festivalului de la Mamaia, este o dovadă că lucrurile reintra în normal și viața culturală constănțeană capăta culoare de la nuanța de gri de până acum, ca urmare a neimplicării autorităților județene.

M-am implicat crezând în acest obiectiv și am fost convins că Festivalul de la Mamaia trebuie să își găsească locul în sufletele noastre si locul pe scena Teatrului de Vară din Mamaia care va fi reabilitat. Această marcă a festivalului fusese pierdută de autoritățile județene și era pregătită să ia drumul intereselor private, ale firmelor oportuniste ce au simțit importanta deținerii acestei mărci. Ca urmare a inițiativei și a demersurilor mele, azi, posesorul mărcii ”FESTIVALUL NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ MAMAIA”, este Consiliul Județean Constanța.

Greu, dar nu imposibil, Festivalul de la Mamaia va renaște pe scena Teatrului de Vară din Mamaia care l-a consacrat. Așa să ne ajute Dumnezeu.” A declarat Claudiu Palaz.

 

 

– Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Organizația Județeană Constanța

– Executat de Dorian Punctro Press SRL – portal: www.constanta.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21200020
Foto 3 (1) Foto 2 (1) Foto 1 (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular