La Eforie, PSD a dus campania electorală spre cel mai jos nivel. ”Noi credem că primarul e un drogat”

Numele meu este Hapurnea Ioan Dorian, sunt jurnalist pentru portalul Constanta INFO. Activez în presa locală de 19 ani, cu anumite întreruperi pricinuite de faptul că nu am dorit să scriu de bine despre Radu Mazăre și ai lui și din acest motiv nu am mai avut voie să lucrez la ziarele scrise ale orașului Constanța.

Astăzi, la mulți ani de la acel exil care mi-a fost impus, o văd pe Virginia Uzun, un soldat credincios și loial împăratului Mazăre, candidând pentru Primăria Eforie, localitate cu care NU are în realitate nicio legătură reală. Și ne povestește doamna Uzun despre cinste, competență și alte cuvinte mari, pe care nu le pricepe, pentru ca dincolo de cuvinte să facă o campanie electorală mizerabilă, plină de cuvinte urâte și acuzații nefondate, încercând cu disperare să discrediteze primarul în funcție, când ar fi trebuit de fapt să încerce să se promoveze pe dânsa și proiectele echipei, în fața oamenilor de rând.

Slogan furat de la PNL

pjimage (33)

Oamenii mari ai acestei lumi au spus în repetate rânduri că rețeta succesului constă în a ști să-ți alegi echipa cu care lucrezi. Virginia Uzun n-a găsit o echipă performantă pentru Eforie, cu oameni apreciați în Eforie. Nimeni nu a dorit să se asocieze cu o învinsă. Pentru că asta e Virginia Uzun și o știe bine, o învinsă din start.

Atât de slabă e echipa adusă de Virginica de pe la Buzău și Constanța, că i-a construit o campanie bazată pe un slogan copiat de la PNL. Da, acel ”9 ne pasă de Eforie” este sloganul PNL Constanța, ÎMI PASĂ, folosit cu mult timp înainte ca Virginica să apară din sala de tribunal, unde dă cu subsemnatul pentru că e acuzată de luare de mită, direct în orașul Eforie pe care brusc îl iubește nespus de mult.

logo2

O provocare josnică, fără miză

Și, pentru că efectiv nu reușește să-l știrbească pe actualul primar al orașului Eforie în mintea oamenilor din localitate, madame Uzun a inventat încă o gogonată, de s-a oprit marea în loc o secundă. ”Noi credem că primarul se droghează și vrem să-l provocăm la un test antidrog”, au urlat în cor puținii PSD-iști rămași prin Eforie. O mizerie incredibilă, dar ușor previzibilă. Robert Șerban a fost pe rând, ba corupt, ba curvar, era momentul să fie și drogat.

Știți unde e ipocrizia fără de margini a acestei provocări? La fel cum doamna Uzun și-a copiat sloganul și sigla de campanie, și această idee e copiată din realitatea pe care Virginica a trăit-o la Constanța, acolo unde șeful ei, Radu Mazăre, pe care l-a servit cu loialitate, era acuzat an de an, de ne-am plictisit cu toții, de faptul că se droghează.

În 15 ani, NICIODATĂ Virginia Uzun nu a ieșit public să-i ceară primarului Mazăre să facă acest test, deși acuzațiile erau extrem de vehemente. Ar fi zburat în secunda doi. Acum, însă, lipsită de idei, lipsită de proiecte reale, doamna vine și readuce în Eforie ideea de campanie murdară văzută la Constanța. Atâta poate.

Am spus-o public, o spun și aici, provocarea pe care Virginia Uzun a făcut-o candidaților la Primăria Eforie, de a face un test antidrog, trebuie să sune altfel și trebuie să conțină alte mize.

Dacă îți asumi să numești un om DROGAT, atunci trebuie să răspunzi cu capul pentru această acuzație și, dacă acuzația se dovedește nefondată, să ai onoarea de a te retrage din politică și din cursa electorală, imediat.

Ce ziceți doamnă Uzun, acceptați provocarea asta? Eu pun pariu că nu.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular