Lucrările pentru Sala Polivalentă, în plină desfășurare

Decebal Făgădău – primarul municipiului Constanța: “Am intrat în linie dreaptă și sunt convins că în 2022 echipele noastre favorite vor avea o casă nouă, o casă de care Constanța are nevoie”

Echipele de constructori lucrează cu utilajele pentru pregătirea suprafeței pe care va fi amplasată noua sală de sport amenajată în zona Badea Cârțan.

Toată zona se va schimba complet în următoarea perioadă și va deveni un punct de atracție pentru toți locuitorii orașului.

Ilias Vebi – șef șantier Sala Polivalentă Constanța: “La momentul acesta am finalizat lucrările de excavație pentru perna de pământ. Am început să turnăm și betoanele de egalizare, iar de săptămâna viitoare vor ajunge în șantier primele transporturi de oțel beton fasonat și ne vom apuca de montajul grinzilor de fundare, inclusiv cofrare și betonare. Ne vom axa apoi pe stâlpi, plăcile peste demisol și parter. Suntem în grafic cu lucrările, de săptămâna viitoare suplimentăm și echipele de constructori.”

Sala Polivalentă, cu o capacitate de 5.000 de locuri va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial.

POLIVALENTA (1) POLIVALENTA (2) POLIVALENTA (3) POLIVALENTA (4)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular