CT BUS montează panouri luminoase în stațiile de autobuz

CT BUS montează panouri luminoase în stațiile de autobuz.  Noile elemente înlocuiesc practic vechile plăcuțe cu fosta denumire a societății de transport.

Toate cele  400 de stații de autobuz vor fi astfel mult mai vizibile pentru toți călătorii.

CT BUS este singurul operator public de transport rutier de persoane pe raza municipiului Constanța, o companie moderna de transport, cu un rol determinant în dezvoltarea mobilității locuitorilor din orașul nostru.

Decebal Făgădău – primarul municipiului Constanța: “Visul nostru este ca CT Bus să fie cel mai mare și cel mai puternic operator public regional de transport, iar ambiția mea este ca ceea ce am sădit în acești 4 ani cu fiecare dintre colegii de la CT Bus să meargă mai departe.  Țintim către cât mai multe rute și vrem să investim în creșterea flotei, calitativă și cantitativă. Noi trebuie să ne creștem copiii spunându-le că prima opțiune este CT BUS și apoi transportul individual”.

Primul panou cu noile elemente de identitate vizuală CT BUS a fost montat pe bulevardul Tomis, proaspăt reabilitat de Primăria Municipiului Constanța, în stația de la Liceul nr.4.

Bogdan Niță – directorul CT BUS: “Începem să instalăm primele elemente de identitate vizuală CT BUS, este vorba despre 3 tipuri de panouri care vor fi amplasate în fiecare stație CT BUS. Proiectul nostru  este mult mai amplu, în 20 de stații avem și panouri care informează în timp real călătorii despre timpul de așteptare și autobuzele ce urmează să sosească în stație, proiect care va fi extins anul viitor cu încă 100 de panouri de informare”.

CT BUS deține în acest moment una dintre cele mai moderne flote de transport din România. 104 autobuze noi la care se adaugă un număr de 18 minibuze cu dotări de ultimă generație ce vor intra în scurt timp pe traseu.

Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și cu Administrația Fondului pentru Mediu a aplicat și pentru achiziția a 41 de autobuze electrice, care vor îmbina performanța tehnologiei de ultimă oră cu protecția mediului înconjurător.

​Noua bază de transport în comun creează toate condițiile necesare deplasării constănțenilor în condiții de siguranță, confort și timp bine definit între stații.

​Vă invităm să călătoriți cu încredere!

CTBUS (6) CTBUS (5) CTBUS (4) CTBUS (3) CTBUS (2)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular