Surpriza Murad! Conform sondajelor, Mangalia s-a săturat de Cristi Radu și va vota schimbarea

Nu am crezut că Mohammad Murad are forța necesară pentru a convinge Mangalia să-l voteze, deși argumente există cu zecile. După ani în care în oraș nu s-a văzut vreo mare schimbare, dar averea primarului în funcție a crescut vertiginos, se pare că locuitorii Mangaliei s-au săturat și sunt gata să voteze pentru o schimbare cât se poate de brutală, în fruntea administrației.

Cel puțin asta ne arată cel mai recent sondaj efectuat în sudul litoralului, care ne relevă o luptă la baionetă între Murad și Radu.

Cristian Radu (PNL) 33,2%

Mohammad Murad (independent) – 28,7%

Zanfir Iorgus(PSD+ALDE+PNȚCD) – 19,2%

Ozghiun Menabit (PER) – 6,8%

Dumitru Paris (USR PLUS)- 4,4%

Petru Crăciun  (PMP) – 1,4%

Adrian Moldoveanu (UNPR) – 0,7%

Dănuț Moldovan (ProRomania) – 0,4%

Nu știu/nu răspund – 5,2%

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.300 de persoane cu drept de vot, iar marja de eroare este de plus- minus 2,5%. În urmă cu două săptămâni, candidatul independent Mohammad Murad era la 7% intenție de vot, iar Radu Cristian la 41%.

Vă aduceți aminte de acele meciuri de handbal, la care ne uitam cu toții și vedeam una dintre echipe, condusă la mare distanță, dar revenind spectaculos pe un val psihologic? Cam asta se întâmplă la Mangalia în acest moment, oamenii au devenit conștienți că trebuie să schimbe ceva, dacă își doresc să trăiască mai bine, iar alegerea pare să fie Murad. Ceea ce nici nu e greșit, dacă te gândești că Mangalia are nevoie de turism, iar dacă nici Murad nu știe cu turismul, atunci cine știe?

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular