Virginia Uzun se laudă cu infracțiunea de trafic de influență, pentru o trecere de pietoni. Din fericire, e doar o minciună

Reprezentanții Primăriei Eforie au purtat, în mod repetat în ultimii ani, un dialog cu reprezentanții CNADNR, în vederea înființării unei treceri de pietoni în localitatea Eforie Sud, în apropierea oficiului poștal, necesitate semnalată frecvent de locuitorii din zonă.

Ca urmare a dialogului și a studiilor făcute de reprezentanții Poliției și a regiei de Drumuri și Poduri, astăzi a fost desenată trecerea de pietoni pe care oamenii din Eforie și-o doreau.

Nimic deosebit, am putea spune, doar o trecere de pietoni banală. Așa ar fi rămas, dacă nu s-ar fi trezit candidatul PSD pentru Primăria Eforie, Virginia Uzun, care a anunțat public … că această trecere s-a instituit grație eforturilor pe care le-a depus dânsa, de ieri până azi.

”Pentru o circulație rutieră mai sigură în Eforie!
La solicitarea locuitorilor din Eforie Sud, în mod expres menționată în cadrul întâlnirii pe care, împreună cu președintele PSD Constanța, Felix Stroe, am avut-o ieri cu cetățeni din orașul nostru la sediul partidului, astăzi au fost demarate deja lucrările pentru una dintre trecerile de pietoni care vor fi înființate în vederea asigurării unei circulații rutiere desfășurate în siguranță.”, ne-a spus pe pagina de Facebook Virginia Uzun.

De unde să știe doamna că pe tema acestei treceri de pietoni există corespondență încă din 2016, între părțile implicate, că o trecere de pietoni nu se așează așa .. oriunde, că există o comisie care analizează impactul, că lucrurile se fac legal și complex.

Nu, doamna a sesizat o oportunitate electorală și a sărit imediat să ne mintă, spunându-ne că în 24 de ore a reușit să convingă CNADNR să deseneze o trecere de pietoni. Ceea ce, dacă n-am ști că e o minciună, ar fi foarte grav. 

De ce? Pentru că într-o țară în care legea se respectă, CNADNR nu are voie să deseneze treceri de pietoni la solicitarea telefonică a Virginiei Uzun care este … nimeni. Nu are nicio calitate, nicio funcție, este doar un cetățean de pe stradă. Și nici a lui Felix Stroe, că nu desenează treceri de pietoni domnii de la RAJA din câte știm noi.

Așadar, doamnă Uzun, vă sfătuim să aveți grijă la ce minciuni debitați, să nu cumva să vă băgați într-un frumos scandal de trafic de influență și dumneavoastră și pe domnul Stroe. Aveți noroc, de data asta vă scoatem noi din problemă publicând un document care arată că Primăria Eforie solicitase această trecere de pietoni prin adrese repetate, încă din 2016 și 2018.

 

adresa eforie

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular