Restricții de parcare în zona Școlii 36

Măsura a fost luată pentru buna desfășurare a lucrărilor de asfaltare care vor va avea loc joi, 19 noiembrie, în intervalul orar 07:30-15:30, în parcarea care este amenajată pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan. Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru turnarea stratului de uzură pe  porțiunea de carosabil pe care s-a așternut stratul de binder.

Lucrările de asfaltare vor cuprinde și căile de acces în parcare. Se va turna stratul final de asfalt pe aleea Fragilor și pe strada Tulcei.

Simultan cu asfaltarea carosabilului, în cealaltă parte a parcării, se consolidează infrastructura terenului prin compactare și montare de borduri.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în dreptul Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei” din Constanța, intrările dinspre strada Tulcei și aleea Fragilor.

Parcarea rezidențială va dispune de peste 470 de locuri. Prin redistribuirea spațiului urban vor fi create zone dedicate pentru pietoni, zone pentru persoanele cu dizabilități și spații verzi.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular