Exclusiv. Trei tinere au vrut să se distreze gratuit la Phoenicia Holiday Resort. Acum riscă pușcăria

Surse din rândul angajaților resortului Phoenicia Holiday din Mamaia Nord au povestit pentru Constanta.ro o întâmplare menită să arate că în România, unii tineri sunt dispuși să-și riște libertatea, pentru câteva ore de distracție și mâncare neplătite.

Conform surselor noastre, angajații Phoenicia Holiday Resort au descoperit în cursul zilei de duminică faptul că peste 50 de persoane au intrat în interiorul complexului acolo unde, folosind brățări false de identificare, au solicitat servicii All Inclusive, pretextând că sunt clienții hotelului. Au apucat în acest fel să se bucure de câteva ore la piscina hotelului de lux și să mânânce tot ce le-a dorit inimioara, până când într-un final cineva a sesizat că persoanele respective nu au închiriat de fapt nicio cameră cu serviciile all inclusive aferente. Conform surselor noastre, după demascarea acestor ”falși” consumatori de turism estival, a urmat o negociere între managementul Phoenicia Resort, prin care tinerii prinși cu brățări false au fost somați să dea în vileag sursa ”bijuteriilor” aducătoare de distracție de lux.

Varianta lucrătorilor de Poliție Mamaia confirmă întâmplarea care a avut loc duminică, dar schimbă total proporțiile situației, arătând că în mod sigur turiștii de ocazie prinși cu mâța în sac au ”turnat” fără menajamente persoanele care le-au facilitat accesul în interiorul resortului din Mamaia Nord.

”Este vorba de trei tinere, care au lucrat anul trecut ca menajere la Phoenicia Holiday Resort și cu această ocazie au sustrat mai multe brățări de identificare, pe care le-au folosit în acest an când au intrat în interiorul complexului hotelier și au pretins că sunt clienți ai acestuia. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de înșelăciune, urmând a se stabili exact tot ceea ce s-a întâmplat cât și valoarea prejudiciului creat de aceste tinere”, ne-a declarat doamna Carmen Șerbănescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular